Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ark Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onumuzdeki arcin yonkou savasi olacagini zannetmiyorum. O savasa tahminen 1 arc daha var. Arada samurayin ulkesine gecip +1 nakama bekliyorum. Bu samurayda olabilir baska biride. Ama hakiden az cok anlayan bir uye bekliyorum. Bundan sonra gelecekler artik bambaska seviyede uyeler olacaklar. Yeni dunyanin zorluklarini bilen ve onlari gogusleyen kisilikler gelecek. Yonkou arcindan sonra ise kid in veya luffy nin halk tarafindan yonkou diye anilacagini tahmin ediyorum. Law ise zaten schi. diye biliniyor. Adam istedigi yere tirnaklarini kaziyarak gelmis zaten. Istemese niye ugrassin 100 korsanla.
 

wolf D luffy

Hedefledikleri yonkounun shanks olduğunu sanmıyorum. tamam luffynin yüz ifadesinden falan çıkarılabilcek bir yorum ama durup düşününce mantıklı gelmiyor. Luffynin en son yapacağı şeylerden biri shanksa zarar vermek(vermeye çalışmak) olur, shankstan aldığı şapkaya bile çok büyük değer veriyor, diyelim ki shanksa saldıracaklar ; luffy shanksın karşısına çıkıp seninle dövüşüp yonkou koltuğunu alacağım mı diyecek. arkasından iş çevirip gafil avlamak gibi bir ihtimali zaten hesaba katmıyorum.

kaido ihtimali de düşük bana göre. luffy hiç tanımadığı birisine durup dururken saldıracak biri değil. zaten bu yüzden kime saldırcaz diye sordu. geriye kalıyor bb ve big mam.benim tahminim big mam, bb için daha erken olduğunun düşünüyorum. tayfadakilerin tepkisi de lawla iş birliği yapmak olduğu kadar belki bundandır da, yani luffy savaş ilan etti ama bu direk big mamın üstüne gideceği anlamına gelmiyordu, karşılaşırlarsa ya da big mam saldırırsa bir dövüş olacaktı. fakat şimdi lawla yaptıkları ittifaktan sonra savaş kaçınılmaz oldu denilebilir.
 
Acaba law tayfaya gelebilirmi ? (Biraz uçuk bir örnek ama ) gelmesini isterim şahsen :p

Bence yonkou bibmom olur düşüncesindeyim
 
Shanks vs. Teach kapışması için tayfa içi vs. ler bile belli. Bu illa ki olacak. Shanks için gidiyorlarsa bile Smoker'ın dediği gibi onlar ulaşamadan bi'şeyler olur. Ben her şekilde 3 kaptan ittifakının oluşacağına ve Big Mom'ın devrileceğine inanıyorum. Luffy'nin yeni dünyaya geldiği duyulursa, bombalı altınlardan sonra Big Mom kesinlikle peşinde düşecektir. Belki daha önce Big Mom'ın tayfasından adamlarla bi' kapışma olur. BAA Arc'ta gördüğümüz adamları mesela. Luffy de sırf Law'ın planı var diye dövüşmekten geri durmaz. Direkman gidip bi' yonkou bulup dövüşmeleri Oda işi bi' hikaye olmaz.
 
Law tüm süpernovalar yeni dünyaya giderken gitmiyordu. Acelemiz yok gibisinden bir şeyler diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Shichibukai olması da tamamiyle kendi isteğiyle gerçekleşmiş. Dolayısıyla Law'ın planının çok uzun vadeli olduğunu düşünüyorum. Bu planın da Luffy'yle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü marineford da Law ın orda olup Luffy yi tedavi etmesi tesadüf olamaz. Bu yüzden o yonkou BB olamaz. Çünkü BB, Law planını yaptığında daha yonkou bile değildi.

İkinci fikrim şu; bu yonkou Bigmom da olamaz. Çünkü Oda'nın bizi ters köşe etmesine hepimiz alıştık. Eminim fanların çoğu Bigmom diyordur. İşte o yüzden Bigmom olamaz.

Shanks olabilir ama düşük bi ihtimal, kişisel bi görüş bu. Shanks'ın olacağını zannetmiyorum.

Bence bu kişi Kaidou. Belli bi sebebim yok. Elene elene sadece o kaldı.
 
Benim teorim gittileri yonkou Shanks fakat bigmom kutuları açtığında luffy nin peşine takılacak büyük ihtimalle ve böylelikle hedef bigmom olmuş olacak yonkou olmak isteyen law için de çok bi şey farketmeyecektir.. luffy ve shansk bence daha uzun bi süre karşılaşmayacak gibi...
 

Soytarii26

Shanks ve Luffy arasında bi diyalog olmuştu sanki 4. bölümde "Benim tayfamdan bi güçlü tayfa toplayınca gel" mi demişti Shanks, yoksa "Senin tayfanı yenicek bi tayfa toplayacağım" mı ne demişti Luffy sözleri tam hatırlayamasam da buna benzer bi olaydı yani. Luffy şu an kendi gücüne ve tayfasının gücüne çok güveniyor bi de Law var yani o yüzden Shanks'a sözünü tuttuğunu göstermeye gidiyor olabilir :D Hiç içim el vermiyor Shanks'a saldırmasına aslında Kid&Luffy&Law ittifakı Big Mam'a girse daha iyi aslında
 
yeni dünyada yonkou indirecek üçlü

Kid:yonko olan Big Mom gemilerine saldırır

law:luffy gel yonkou indirelim diyor

luffy:dünden hazır bir yonko indirmeye

bu üçü en kötü jenerasyonun en şöhretli 3 korsanı

bence fazla söze gerek yok zaten law luffy yonko indirelim diyor oda tamam diyor bu ikisinin yanında kid de yer alabilir



 
Kaido'da işin içine karışacak ve Luffy ilk onu indirecek. Dof. büyük ihtimalle onunla beraber çalışıyordur. Law'da zaten Dof.un adamı, Kaido hakkında bilgisi vardır. Planı o şekilde yapmıştır. Hakkında hiç bir fikrimiz olmayan 2 insan Dof. ve Kaido aynı anda sahne alacaklar bence..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık