Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Gözlem tek parça bir şey değil bence. Benim gözlemlediğim kadarıyla üç farklı gözlem var:
-Kata gibi geleceği görme.
-Fuji gibi etrafını görme/hissetme.
-Birde vahşi hayvanlar gibi etrafı/tehlikeyi sezme.
İlk ikisi yüksek eğitim üçüncüsü savaş tecrübesi ile kazanılan bir şey.
Birde Coby ve Luffy'nin etrafı duyma olayları var. O gözlem mi oluyor bilinmediğinden yazmadım.
Geleceği görme de dallanıyor. Logia Amiraller Kata gibi saldırı atlatıyor. Bu konuda bir eksikleri yok. Zaman artınca Katakuri'nin farkı oluşuyor gördüğümüz kadarıyla.
 
Küçümsemiyorum, imparatorlar çok daha güçlü. Amirallerin tamamı sıradışı mevveleriyle ön plana çıkarken dört imparatordan üçü normal insan bile değil. İnsan üstü gücü, dayanıklılığı ve farklı özelliği olan canlılar. Neresinden bakarsan bak Oda'nın imparatorlara daha çok özendiğini anlayabilirsin, bakma sen son bölümlerde Linlin'in üzerine çok gitti. Yoksa amirallerle falan kıyaslanacak seviyenin çok üzerindeler.
Ben de yonkouların daha güçlü olduğuna inanıyorm ama benim gözümde amirallerle aralarındaki fark tek anlık dikkatsizlikle kapanabilir
 
Geleceği görme de dallanıyor. Logia Amiraller Kata gibi saldırı atlatıyor. Bu konuda bir eksikleri yok. Zaman artınca Katakuri'nin farkı oluşuyor gördüğümüz kadarıyla.
Aynen reis bunu diyorum bende. Ama mesajlara bakınca Kata sağ kolken geleceği görüyorsa amiral yonkou mu göremicek der gibi yazıyor insanlar.
 
2 Amiral = 1 Sağ Kol ve İmparator; bu denklem benim için sadece iki şekilde bozulabilir.
İki Amiral > Teach loserı ve Shiryu vasıfsızı
Sağlıklı, Prime Newgate ve Marco > İki Amiral
 
Dostum Amiraller 5 milyar insanının vergileri ile sağladığı bir eğitimin sonucudur. Katakuri'nin gözlem teknikleri, Wano'daki içten patlamalı haki, vb. hepsi var bu adamlarda.
Wano'daki içten patlamalı hakinin başka örneği yok seride. Haki ile bir savunma duvarı yapma işi ise, ilk gösterilen haki takniği. Amirallerin yaptığı buydu, nedense Soda bundan vazgeçti. Şimdi Wano da tekrar bu tekniği göstermeye başladı. Kata'nın yaptığı geleceği görüp vücudunun hangi bölgesine geliyorsa orayı boşalmak oluyor. Amirallerin yaptığı ise daha çok element savunması dediğimiz şey. Gelen darbeyi vücudunun o bölgesini elemente çeviriyor. İleride Soda bunları aynı şey olarak sunabilir, o zaman tekrar değerlendiririz. Ama ciddi odaklanma istiyor Kata'nın tekniği. Luffy ne zaman hızını arttırdı ve işleri eşitledi o tekniğin bir anlamı kalmadı. Mesela Mf de Akainu, Jimbe'yi delmeden önce Jimbe, Aka'nın yarısı götürmüş ama hiç bişey olmadı diyor. Ben bunu Mf de henüz haki kavramının oturmamasına bağlıyorum. Yani amiraller işlendimi birçok şey farklı olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık