Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparator & Sağ Kolu vs. İki Amiral

Hangi taraf kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    126
Amiraller hakide>>sağ kol nasıl oluyor ? Kata'dan iyi k.haki gösteren bir amiral yok.Silahlanmada önde olmaları>>olması anlamına gelmez.Çakma Marco'da bile ileri silahlanma çıkarsa amirallerden az seviyede çıkmaz.
Silahlanma hakisine örnek:
Sakazuki depremli yumruğu arkası dönükken yiyor ve hemen toparlanıp karşı saldırıya geçiyor; Luffy bizzat karşı karşıya iken tek yiyip bayılıyor. Katakuri'nin silahlanma hakisi orada Luffy'e denkti. Diğer sağ kollarda bunun bambaşka bir seviyesini beklemek abesle iştigal etmektir.

Gözlem hakisine şu anlık net bir örnek veremeyiz. Sadece şunlar var elimizde:
İssho kör biriyken herhangi bir zaaf göstermiyor. Normal bir şekilde savaşabiliyor. Gözlemi sıradan bir düzeyde olsa bu rütbede olmaz. En az Katakuri kadar vardır. Sakazuki de Vista ve Marco'nun saldırısından sıyrıldı. Onun da az çok o seviyeye yakındır

Gözlem hakisinin belirleyici olmayacağı da gayet belli. Şu anlık ne Koca Ana'da ne de Kaido'da gözlem hakisinin olduğuna dair bir ibare bile görmedik. Mutlaka vardır fakat çok iyi beklemiyorum. Lakin sahip oldukları silahlanma hakisi sayesinde bulundukları mertebedeler. Eğer çakma Marco'nun silahlanma hakisi üstün ise senin Katakuri'nin en zayıf sağ kol olması muhtemeldi zira silahlanma hakisi gözlem hakisinden daha değerli.

>> Bunun anlamı ortalamadır. Yani demek istediğim silahlanma ve gözlem hakisinin ortalaması daha büyüktür.
 
Şu olsa bu olsa diyenleri anlamıyorum.

Herhangi bir yonkonun diğerine, bir sağ kplun öbürüne, amiralin diğerine belirgin üstünlüğünü nerede gördünüz?

Akainu dahi 10 gün dövüşmüş.
 
Çok Yakında değil
Oda'nın Akainu'ya yaklaşımı belli. Bir eksik görse adamı KK yapmaz. Beyninde güçlü deyince Akainu canlanıyor. Dediğin gibi bir fark olsa örnek olarak kullanmaz.

Bu arada foruma sesleniyorum. Oda MF'de Akainu'yu öldürecekti ama editörler izin vermedi diyenler kaynak yapıştırsın. Amiral lobisi olarak bulamadık. :sapkali:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık