Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    475
Sanji hızlıydı ama daha da hızlandı. En azından ben bu panellerden onu anladım
Genler dış iskelet verebilir evet ama hıza ne gibi bir katkısı olabilir ki. Zaten çok hızlı olan bir karakter p-up aldığı için hızı artmıştır mantıken.
WCI'yı atlamışsın dediğim şakaydı. Kusura bakma. Sanji orada Luffy için bunu yapıyordu sonuçta.
Reis gücünü kısıtlıyormuş bedeninin o kadar gücü kaldırmayacağını düşündüğü için. En iyi 21 kılıç kalitesinde bir vücudu olunca kendini kısıtlamayı bıraktı işte.

Güncelde aralarındaki güç farkı çok azalmış durumda.İkiside tam zirvesinde hangisi kazanır belli olmaz.Bu sonucu olasıklar değiştirir.Misal önceki arc da zoro rakibini zorlanarak almıştı fakat Sanji zorlanmadan dalga geçerek yendi.İkisinin rakipleri tabiki aynı güçte değildi.Eğer Sanjide Zoro kadar zorlansaydı demekki aralarında daha fazla fark var derdik.Yani Zoro 100 ise Sanji 95 dir.

Genler dış iskelet verebilir evet ama hıza ne gibi bir katkısı olabilir ki. Zaten çok hızlı olan bir karakter p-up aldığı için hızı artmıştır mantıken.
WCI'yı atlamışsın dediğim şakaydı. Kusura bakma. Sanji orada Luffy için bunu yapıyordu sonuçta.
Yine Sanji'nin değil de Oda'nın eşekliği ama karakterler sahici gibi konuşuyoruz ya işte, adama sormazlar mı time skip ile beraber neredeyse 3 yıllık kaptanını tanıyamadın mı diye? CD yumruklamış adam BM'yi Germa'yı mi takacakta kaçıp gidecek. WCI görsel olarak çok iyi ama olay akışı olarak tutarsızlık dolu maalesef. Ama WCI da Zoro olsa senaryo nasıl ilerlerdi çok merak ediyorum gerçekten. Esmer Şeker Smoothie bi güzel dayak yerdi bence.

Ah ulan.

Yine Sanji'nin değil de Oda'nın eşekliği ama karakterler sahici gibi konuşuyoruz ya işte, adama sormazlar mı time skip ile beraber neredeyse 3 yıllık kaptanını tanıyamadın mı diye? CD yumruklamış adam BM'yi Germa'yı mi takacakta kaçıp gidecek. WCI görsel olarak çok iyi ama olay akışı olarak tutarsızlık dolu maalesef. Ama WCI da Zoro olsa senaryo nasıl ilerlerdi çok merak ediyorum gerçekten. Esmer Şeker Smoothie bi güzel dayak yerdi bence.

Ah ulan.
Evet, bende katılıyorum. Tutarsızlıklar var ama Luffy WCI'ya geldiğinde ilginç bir şekilde 2 ana dövüş yaptı. Cracker ve Katakuri. Hem de tek arkta. Kaido dövüşüne hazırlık gibiydi. Şimdi Cracker'da, Kata'da zorlanan Luffy Cracker, Kata dövüğü olmadan, Kaido dengi BM ile karşı karşıya gelseydi korkunç bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Sanji'de zeki bir karakter. BM'yi gördükten sonra iyi bir strateji olmadan Luffy'i ateşe atmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık