İkinci parağrafa katılıyorum. Kılıçların avantaj sağladığı bariz. Meyve de sağlıyor bunu, suit de. Ancak en çok suitİşin çok teknik kısmına girmeyeceğim. Nasıl ki silahsız çıplak elli biri karşısında silahın büyük avantajı varsa kılıçla hiçbir alakası olmayan birinin elinde bile çıplak elli birine karşı büyük avantaj olur. Yani şu ustalaşmak felan kısımlarını geçin. Savaşlarda kılıç kullanan adamların kaçının bu dediğin tarzda bir gayreti olmuş?
OP'ta ise bu fantastikleşiyor. Lanetli kılıçlar ve dereceli kılıçlar diye bir kavram var. Bu kılıçların sırf süs niyetine böyle derecelendirilmedikleri aşikar. Doğrudan saldırı gücü ve savunmaya katkıları var. Savunmada sertlikleriyle vücuda temas olmadan savunma rolü saldırı da ise Zoro'nun ilk defa kılıçları eline aldığı sıradaki gibi doğrudan atak gücünü artırma gibi bufflarını gördük. Bunun ileride lanetler ile ilgili tekniklere kadar gideceği de aşikar.
Her şeyi geçtim Zoro'da bundan 3 tane var. El insaf.
Ancak ustalaşmak kısımlarını geçin nedir yahu? Kılıç için ayrı teknikler var mı? Var. Kılıç ustalarının dövüşlerinde tekniğe atıf, övgü var mı? Var. Daha ne olmasını bekliyorsun bilmiyorum. Kusura bakma Oda birçok şeyeyer ayırmadığı gibi, bu konuya da pek ayırmıyor. Panellerce kılıç teknikleri, antrenmanları çizmez.
Bir sen anladın be ne demek istediğimi...+1 Şu an Usopp o kostümü giyse Kaidouya kadar yürürdü büyük ihtimalle.
Yahu bak bu ilk dört cümle tamamen senin uydurman. Ben öyle birşey demedim. Sadece Buggy seviyesi biri için, Zoro'nun yumrukları da yeter diyorum. Ancak Don Krieg'e hayatta yetmezdi mesela. Anlatabiliyor muyum?Bu adamın kılıç saldırıları ile kılıçsız saldırıları benzer seviyede ise bu adamın kılıç ustası olma çabaları boşa. Adam kaslı diye herkesi yenecek güçte saldırı yapar diye düşünüyorsunuz herhalde. Hız falan hikaye yani. Zoro'nun yumruğu ile slashı benzer seviyede diye düşünüyorsunuz galiba. Luffy meyve tabanlı saldırı yapıyor, o kadar çabalıyor. Eee sonra Zoro efendi gelip kendi alanı olmayan bir durumda Luffy ile benzer etki yapıyor. Oh ne ala. Sonra da millet sizin gibi düşünmüyor diye ''ikiyüzlü''. Önce elma ile armudu karşılaştırmamaya çalışın bence.
Son düzenleme: