Diyelim ki 2 köylü var birisine suit verdik diğerine en baba lanetli kılıçlarından birini verdik. Suiti giyen kişi suitin hızını falan kontrol edemez etrafa falan çarpar. Diyelim ki görünmez oldu kılıç sahibi adama arkadan yaklaştı ve vurdu kılıçlı yere düştü geri kalktı ve etrafa kılıcı savurmaya başladı şunu biliyoruz ki çok güçlü lanetli kılıçlar sahibi istemeden de hasar verir ve keser bunu bizzat zoro yaşıyor ve şaşırıyor bu nasıl olur diye. Eğer o kılıç suitli adam denk gelse çok daha ciddi bir hasar alır hele o lanet etkisi falan derken iş iyice karmaşıklaşıyor. Ayrıca sanji suit’in sahip olduğu çoğu özelliği kostümsüz de kullanıyordu zaten. Yani normal bir insan ile sanji’yi bir tutamayız. Sanji zaten uçabiliyor ve çokta hızlıydı. Bir suit bir insana %70 oranında ek özellik veryorsa sanjide bu oran %35-%30 e düşüyor.Bak kullanıcıya göre değişir ama üstte sorduğum soruyu tekrar soruyorum. Sıradan bir insana isimli bir kılıç veriyoruz ya da kostüm hangisi daha güçlü yapar? Bir yanda uçmasını bile sağlayan kostüm diğerinde kılıç kullanmasını bilmiyorsa hiçbir şeye etki etmeden bir kılıç. Yani demek istediğim bu. Onun dışında göze batacak bir durum yok. Sanji gayet hak etti. Daha kendisini kostüm üzerinden gelişecek zaten. Luffy ve Zoro gibi yeni teknikler ekleyecektir.
Son düzenleme: