Yahu bak bu ilk dört cümle tamamen senin uydurman. Ben öyle birşey demedim. Sadece Buggy seviyesi biri için, Zoro'nun yumrukları da yeter diyorum. Ancak Don Krieg'e hayatta yetmezdi mesela. Anlatabiliyor muyum?
Yahu ağzınıza yapışmış ''Zoro gibi fiziksel gücü olan birisi'' lafı, sonra bununla herkesi aldırmaya çalışıyorsunuz. Zoro, ''sadece Buggy seviyesindeki birinden'' bıçak darbesi aldıktan sonra 3 defa bayılmış adam. Ondan sonra da bunun acılarını kaç bölüm çekmiş birisi. Bu mu o devasa gördüğünüz fiziksel güç? Buggy'ye yenildikten sonra Oda tarafından yine ilahi kan pompalanıyor da adamın kanı bitmiyor ve sonrasında Buggy'nin elemanını yeniyor.
Gelelim kılıç olayına. Zoro'nun kılıçla saldırıları 10 gücünde olsun. Bu adam çıplak elle saldırı yaptığında kaç olur? Kaç olarak değerlendiriyorsunuz Zoro'nun çıplak elli saldırılarını? 7 mi 8 mi 9 mu?
Luffy, en az dört defa bu adama saldırdı. Daha top saldırısını, apış arası saldırılarını falan saymıyorum. Ve bu saldırıların her biri Buggy'ye zarar veriyor doğal olarak. Luffy'nin meyve gücü ile yaptığı bu saldırıları, Zoro'nun kılıçsız kaç defe çıplak elle yapması gerekiyor ki aynı etkiyi Buggy üzerinde gösterebilsin. Hee bu arada Buggy de aval aval durmayacak. Adam, istediği zaman kendini bölebiliyor ve aynı zamanda bıçakları ile saldırabiliyor. Tek vuruşta 3 defa bayıltan adam, birkaç defa daha vursa Zoro'ya yine ilahi bir kan nakli gelecek diye bekliyorsunuz galiba.
İşin özü fiziği yerinde diye kimse, bir başka kimseye almaz. Serinin başındaki Zoro'yu arşa çıkarmaya gerek yok. Kolay değil o zamanlarda meyve güçlü birisini almak, hele de Buggy gibi enteresan bir gücü olan birini.