Suit yerine özel güçlü ayakkabılar vb.(mesela) edinseydi Sanji'de kendi hızını dayanıklılığını kullansaydı o zaman bu tarz yorumlar yapmazdım ama başından şimdiye sahip olduğun gücünü kullanmayı öğrenmek ayrı seni senden güçlü birşeye dönüştüren kostüm ayrı.
Ya gücümün onların teknolojisinden gelmesini istemiyorum diyen kendisi. Giyer giymez 2. işi hamamda dikiz atmak olan kendisi. Ama suitin gücü ile iş becerince oo Sanji yaptı. Yok ya.
Stealth Black Sanji Değildir.
Sanji'nin en iyi yanı hiçbir zaman dayanıklılığı olmadı. Dayanıklılığını artıran kostüme bu yüzden bu kadar takılmanın alemi yok. Adam artık yonkoularla haşır neşir oluyor. Yonkou dediğin de insan değil. Daha ömrünün başında böyle yaratıklarla meyvesi ya da silahı olmadan dövüşen kim var da Sanji'nin kullandığı envantere böyle muamele ediyorsunuz. Saf güçle dövüşen Garp bile kaç yaşındayken dağıtmıştı Rocks'u.
Tamam suit seride eşsiz bir teknoloji ve ben de pek sevmedim ama 2 yıllık arada en tırt yardımı alan da bu adam. Böyle bir şey lazımdı buna herkes powerup alıyor. Kabul etmek lazım.
Ayrıca suitin kullanıcısından bağımsız bir seviyesi olsa diğer bütün kardeşleri aynı seviyede olurlardı. Bu adam bunları suit varken dövmüş biri. Sanki hiçbir gücü yokmuş da suiti alınca güçlenmiş gibi yorumlamak olmaz. Sanji'de olan bir şeyi artırdı işte. Mihawk için çakı ve yoru farkı gibi.
İkinci paragrafın da konudan çok alakasız. Sanji o suiti kullanmaya kullanması gerektiği için karar verdi. Dostları için tükürdüğünü yaladı. Ben bunda bir kusur göremiyorum. Sonrasında hamam muhabbeti Oda'nın abartması. Ama nihayetinde hamama gittiği için Robin, Nami ve gereksizi kurtarabildi. Goygoy için yapılmış şeylere takılmaya gerek yok bu kadar.
Son olarak son dediğinde haklısın. Stealth Black, Judge'ın kendince uydurduğu bir hikaye karakteri, suit kullanan Sanji ise hasır şapkaların karabacağı.