Amaç istiyorsan yallah teoribistan kardeşim, orada sana anlam sunarlar. Burada kaos var kaoos. Ona göre yazın buraya. :dYok yau, anlamsız sadece ortamı hareketlendirmek için yapılan tartışmaları kastediyorum. Sonucu bellidir ama tartışırsın işte, öyle bir şey.
Sanji fanları candır adamlar en fazla Sanji-Zoro denk diyorlar.Fazlasında gözleri yok.denkler işte ağlamayın artık.
Çıkarımıma dayanaksız demene karşılık olarak ben tartışmanın mantıksız olacağı kanısına vardım yani yan çizme durumu yok ayrıca Killer güçlü karakter elbette Zoro'ya zarar verebilir fakat orada durumun farklı olduğunu siz de biliyorsunuz ama neyseAma böyle yan çizmek olmaz ki ne anlamı kaldı tartışmanın.
Bacağı çatladı diye dayanıksız oluyorsa bayılması da benzer durum deyince, hemen Sanji>Amiraller+yonkou yazman, yakışmadı...
Bunun yanında senin bana sorduğun soru, Sanji'nin Zoro kadar dayanıklı olduğunu nereden çıkardığımdı, ben de söyledim. Bacak çatlaması dayanıksızlık göstergesiyse aynı şekilde Killer'ın darbesine bayılka da bunu gösterir dedim. Abartı bir şey mi söyledim? :d
Zoro orada aç, diğerinde de Sanji'nin vücudunu Nami haşamat etmiş. Biri bayılmış, birinin bacağı çatlamış. Ama biri dayanıklı, biri dayanıksız oluyor. Ne diyim?Çıkarımıma dayanaksız demene karşılık olarak ben tartışmanın mantıksız olacağı kanısına vardım yani yan çizme durumu yok ayrıca Killer güçlü karakter elbette Zoro'ya zarar verebilir fakat orada durumun farklı olduğunu siz de biliyorsunuz ama neyse
Hayır Sanji Zoro kadar dayanıklı olmamış oluyor.Zoro orada aç, diğerinde de Sanji'nin vücudunu Nami haşamat etmiş. Biri bayılmış, birinin bacağı çatlamış. Ama biri dayanıklı, biri dayanıksız oluyor. Ne diyim?
Neden?Hayır Sanji Zoro kadar dayanıklı olmamış oluyor.
Kuma mevzusu,Mihawk'dan aldığı yara sonucu yaşamaya devam etmesi,güncel arc içerisinde yaşananlar vs vs diye gider. Bunun dışında Zoro'nun zaten bizlere her zaman ekip içerisinde kas gücü en fazla karakter olduğu yaptığı antrenmanlarda dahi vurgulandı. Sanji Zoro'dan daha hızlı ve daha zeki ama ötesi yokNeden?