Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Suit yerine özel güçlü ayakkabılar vb.(mesela) edinseydi Sanji'de kendi hızını dayanıklılığını kullansaydı o zaman bu tarz yorumlar yapmazdım ama başından şimdiye sahip olduğun gücünü kullanmayı öğrenmek ayrı seni senden güçlü birşeye dönüştüren kostüm ayrı.



Ya gücümün onların teknolojisinden gelmesini istemiyorum diyen kendisi. Giyer giymez 2. işi hamamda dikiz atmak olan kendisi. Ama suitin gücü ile iş becerince oo Sanji yaptı. Yok ya.

Stealth Black Sanji Değildir.
Sanji'nin en iyi yanı hiçbir zaman dayanıklılığı olmadı. Dayanıklılığını artıran kostüme bu yüzden bu kadar takılmanın alemi yok. Adam artık yonkoularla haşır neşir oluyor. Yonkou dediğin de insan değil. Daha ömrünün başında böyle yaratıklarla meyvesi ya da silahı olmadan dövüşen kim var da Sanji'nin kullandığı envantere böyle muamele ediyorsunuz. Saf güçle dövüşen Garp bile kaç yaşındayken dağıtmıştı Rocks'u.
Tamam suit seride eşsiz bir teknoloji ve ben de pek sevmedim ama 2 yıllık arada en tırt yardımı alan da bu adam. Böyle bir şey lazımdı buna herkes powerup alıyor. Kabul etmek lazım.
Ayrıca suitin kullanıcısından bağımsız bir seviyesi olsa diğer bütün kardeşleri aynı seviyede olurlardı. Bu adam bunları suit varken dövmüş biri. Sanki hiçbir gücü yokmuş da suiti alınca güçlenmiş gibi yorumlamak olmaz. Sanji'de olan bir şeyi artırdı işte. Mihawk için çakı ve yoru farkı gibi.

İkinci paragrafın da konudan çok alakasız. Sanji o suiti kullanmaya kullanması gerektiği için karar verdi. Dostları için tükürdüğünü yaladı. Ben bunda bir kusur göremiyorum. Sonrasında hamam muhabbeti Oda'nın abartması. Ama nihayetinde hamama gittiği için Robin, Nami ve gereksizi kurtarabildi. Goygoy için yapılmış şeylere takılmaya gerek yok bu kadar.
Son olarak son dediğinde haklısın. Stealth Black, Judge'ın kendince uydurduğu bir hikaye karakteri, suit kullanan Sanji ise hasır şapkaların karabacağı.
 
Sağlamlık ile dayanıklılık bence çok da farklı şeyler değil. Kısacası Sanji'de güçlü ve dayanıklı karakter fakat Zoro kadar değil. Bunu tartışmak bile mantıksız geliyor şuan :D
Sağlam biri o hasarları almaz ama dayanıklı biri alsa da dayanabilir mantığı bence ama tartışmasak bu konuyu cidden daha iyi. Uzadıkça uzuyor çünkü :D.
 
Dostum.Zoro'nun uzmanlık alanı saldırı gücü zaten.Zoro da Sanji'nin yaptığı gibi saldırılardan matrix vari hareketlerle kaçamaz.Sanji'nin yaptığı gibi 1v2 arasında Momo'yu da kurtaramaz.Her şey saldırı gücü değil bu mangada.Kaido'dan kan alabilmek Sanji için bir hayal değil bu arada.Kiku bile kan aldı farkındasındır umarım.


Kaido'dan tek yememek de başarı değil.Kinemon kafasına h.haki basılmış balyoz yedi bayılmadı bile.
Bahsettiğim şey Oden ve Zoro'nun yaptığıydı.

Sanji'nin Zoro'ya göre çok yönlü bir karakter olduğunu kabul etmeyen yoktur, mesela Sanji onlarca konuda Zoro'dan iyi ancak bu konuda kimin daha yetenekli olduğu tartışılmıyor. Konu güçse Sanji her zaman ikinci sırada olacak. Şu da var, Oda her zaman bu ikisini denkmiş gibi çizmeye devam edecek.
 
Bu Zoro ile aynı dayanıklılık seviyesine sahip olduğunu göstermez ki ve Vergo ile dövüşürken de bacağı çatlatmıştı hatırlarsan.
Evet, öncesinde Nami Sanji'nin vücudunu bellemişti hatta. Hatırlıyorum.

Bu söylemin şey gibi Killer'ın darbesine Zoro bayıldı, demek ki dayanıksız. :d
 
Zoro handikaplı savaşacak ağzı yapıp, etkileri kalkacak denince yan çizmek mi oluyor bu cevabın? :d Yoksa konuyu saptırma mı? Ksksks

Bak bu da hollow Sanji. :d
Aynen bu da Zoro'yu yüceltmenin farklı bi varyasyonu. :d

Bana bu iki karakterin güç açısından karşılaştırılması anlamsız geliyor. Yani hangisi daha yeteneklidir, daha çok işe yarar vs. bunları tartış ama güç dediğin zaman orada bi düşünmek gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık