Sanji Zoronun yediği saldırıları da alsa yine silinmez.Kuma’nın karşısına çıkıp Luffy’nin acılarını alsa varlığı silinirdi muhtemelen.
Her yol var işte Sanji gibi.
Sanji Zoronun yediği saldırıları da alsa yine silinmez.Kuma’nın karşısına çıkıp Luffy’nin acılarını alsa varlığı silinirdi muhtemelen.
Her yol var işte Sanji gibi.
Zoro’nun hafif bir kabza vuruşuyla bayıldı be... Luffy’nin acılarını Sanji alsa ayakta duramazdı. Ölürdü Germa atığı....Sanji Zoronun yediği saldırıları da alsa yine silinmez.
Yav adamın azıcık dinlenmesin de bile gözünüz kalmış. Ayıp.Tb arc sonu Luffy bayılmadı kendini saldı bıraktı diyorlardı.
Zoro görünmez meyvesi yemiş absolomdan pıçak yese nolur jddjjjd adam daha wanoda yeni bayıldı, yapmayın etmeyinZoro’nun hafif bir kabza vuruşuyla bayıldı be... Luffy’nin acılarını Sanji alsa ayakta duramazdı. Ölürdü Germa atığı....
Kabza darbesiyle bayılan adamı savunma bana.Zoro görünmez meyvesi yemiş absolomdan pıçak yese nolur jddjjjd adam daha wanoda yeni bayıldı, yapmayın etmeyin
Zoro'da az kala bir enseye şaplakta bayıliyordu hatırlaZoro’nun hafif bir kabza vuruşuyla bayıldı be... Luffy’nin acılarını Sanji alsa ayakta duramazdı. Ölürdü Germa atığı....
Çakı o çakı.
konu kilit.
Wanoda tur atıp, iki sıyrığa bayılan adamı hiç savunma Zoro nun yolu : Gezelim, görelimKabza darbesiyle bayılan adamı savunma bana.
Kaptanı küçük bir patlamayla bayıldı kendisini ortadan ikiye kesti Apoo bana mısın demedi...Zoro'da az kala bir enseye şaplakta bayıliyordu hatırla