La adam gitti biat etti , süründü beni eğit diye sjdhdhdjdhddj rezillik bini bir para djdjdjdjhÇakı o çakı.
Zoro Mihawk'ın çakısında diz çökmek şöyle dursun geri adım bile atmamıştı.
La adam gitti biat etti , süründü beni eğit diye sjdhdhdjdhddj rezillik bini bir para djdjdjdjhÇakı o çakı.
Zoro Mihawk'ın çakısında diz çökmek şöyle dursun geri adım bile atmamıştı.
Bana misin demedi dogru o ney lan oyle dedi ve topukladi agzinda patlasa ne olur dusunKaptanı küçük bir patlamayla bayıldı kendisini ortadan ikiye kesti Apoo bana mısın demedi...
“Kaptanının baygın bedenini taşıyarak” yazmayı unuttun.Bana misin demedi dogru o ney lan oyle dedi ve topukladi
Agzinda patlatsa apoo belki ikinci bir hiyoriyw ihtiyac duyacakti belki bu sefer wadoyu hic ederdi hiyori“Kaptanının baygın bedenini taşıyarak” yazmayı unuttun.
Luffy’nin ağzında patlamayı tercih etmesi Apoo’nun kendi zevkleri ve renkleriyle alakalı. Bence yargılamak bize düşmez.Agzinda patlatsa apoo belki ikinci bir hiyoriyw ihtiyac duyacakti
kesme bicmeye alisti Zoro patlatmalar tehlikeli aman diyimLuffy’nin ağzında patlamayı tercih etmesi Apoo’nun kendi zevkleri ve renkleriyle alakalı. Bence yargılamak bize düşmez.
Croco donut yapmisti Luffyi haci neticede acein kardesiZoro ve Sanji olayına girmeden şunu yazacağım. Ulan Apoo'daki olayda Luffy daha kötü durumda. Zoro onu alıp gidiyor diye ona laf geliyor.
@Aiden Küçük bir çizeğe giden Luffy için; Zoro>=Sanji>>Luffy diyebilir miyiz?
Kuro arcta Luffye tek atan Django reis de var. Luffy de az düşmediZoro ve Sanji olayına girmeden şunu yazacağım. Ulan Apoo'daki olayda Luffy daha kötü durumda. Zoro onu alıp gidiyor diye ona laf geliyor.
İnanılmaz bir dayanıklılıkZoro ve Sanji olayına girmeden şunu yazacağım. Ulan Apoo'daki olayda Luffy daha kötü durumda. Zoro onu alıp gidiyor diye ona laf geliyor.