Raizo, kaidou'yu paket ederken denge var ama değil mi?Seride güç dengesi mi? Kaldı yav
Raizo, kaidou'yu paket ederken denge var ama değil mi?Seride güç dengesi mi? Kaldı yav
Orasını karıştırma orada da denge yok. Raizou çok güçlü ..Raizo, kaidou'yu paket ederken denge var ama değil mi?
İŞTE SANJİ İŞTE İSTİKRAR...! jsjsjsjsjLütfen mantıklı düşünün seride güç dengesini sağlayan tek kişi Sanji 2 sene öncede DJ 2 sene sonrada DJ diğerleri hep sallamasyon fıfjdjdj
Alabasta'yı atlamadın sanıyordum. Yada Vivi'nin ataşlı idealizmi(mhhhhhhhhhh) başını döndürmüş okurken......Denk olsalardı Zoro’dan arklar sonra ödül konmazdı Sanji’nin başına....
E onu da Dressrosa'daki beleş ödülüne say reis.Alabasta'yı atlamadın sanıyordum. Yada Vivi'nin ataşlı idealizmi(mhhhhhhhhhh) başını döndürmüş okurken......
Zoro'dan arklar sonrasına takıldım ben. Yoksa dediğin gibi Dressrosa'da free ödül aldı.dE onu da Dressrosa'daki beleş ödülüne say reis.
Arclar sonra almış oldu sonuçta. Griffith'i yediniz Yuba'yı yedirmeyiz!.Zoro'dan arklar sonrasına takıldım ben. Yoksa dediğin gibi Dressrosa'da free ödül aldı.d