Hakiyi kolundan değil de boğazından çekse Zoro da öldüydü.Zoro bir anlığına; Ya Sanji, şu kılıcı bir dakika tutsana bir işim var dese, Sanji ölür.
Hakiyi kolundan değil de boğazından çekse Zoro da öldüydü.Zoro bir anlığına; Ya Sanji, şu kılıcı bir dakika tutsana bir işim var dese, Sanji ölür.
Bazen Sanji'ye üzülüyorum fandaş
O kadar da değil. Bayılır ama ndndhdEnma, Sanji'yi döverek dilendirir git bana daha fazla haki getir diye.
Ağzıyla tutması lazımdı onun olabilmesi için. Ama reis ölmezdi nefessiz kalırdı falan seninki gibi mumya yüzle Etma derdi en fazla.Hakiyi kolundan değil de boğazından çekse Zoro da öldüydü.
Allahtan ağzına almadı kılıcı hahaha Şaka bir yana Zoro reis onun da üstesinden gelirdi bunu gösterdi bize. Boğazı incelirdi sonra geri ver lan derdi tamam işte aynı tarifeHakiyi kolundan değil de boğazından çekse Zoro da öldüydü.
Ben görürüz diye düşünüyorum ama bakalım. Görmesek de çok önemli değil zaten. Wano sonunu bekleyelim. Zoro King'i, Sanji de Queen'i zorlanarak yenerse -ki bu çok olası- Zoro uçtu- kaçtı diyenleri beraber selamlarız. Aksi olursa da Zoro'ya hakkını veririz.Tamam da Gaban'ın adından başka birşeyini görmemişken, o kadar seriye dahil edilen, bu yaşta bile amirali az da olsa tutabilen Ray'e yakın göremem. Biri işlenmemiş, bahsi geçmeyen bir karakter. Diğeri seride hala bir yer edinebilen bir efsane. Oda'nın hangi karakterleri önemli gördüğü belli.
Hahaha O değil de Düşünsene kostümün böyle haki çektiğini. Sanji ömür boyu görünmez olurduO kadar da değil. Bayılır ama ndndhd
Bu olaylara inceden inceye bakmalı. Sorsalar Kaku ve Jyabura arasında 20 douriki vardı. Ama işin içine meyve ve kılıç girdi o fark aldı başını gitti. Şimdi Queen ve King'de de mevzu aynı. Baktığın zaman biri sağ kol biri sol kol. Ama arada fark çok. Zaten tayfanın aşçısı ve tayfanın savaşçısı arasında ufak tefek farklar beklemek hayaldir.Ben görürüz diye düşünüyorum ama bakalım. Görmesek de çok önemli değil zaten. Wano sonunu bekleyelim. Zoro King'i, Sanji de Queen'i zorlanarak yenerse -ki bu çok olası- Zoro uçtu- kaçtı diyenleri beraber selamlarız. Aksi olursa da Zoro'ya hakkını veririz.
Gebersin köpek bize neBazen Sanji'ye üzülüyorum fandaş
Tabi ki de üzülmüyorum
Zoro bir anlığına; Ya Sanji, şu kılıcı bir dakika tutsana bir işim var dese, Sanji ölür.
Enma vs Sanji diye konu açılsın lütfen.
bu böyle katlanarak gidecek herhalde. Olm o değil de ileride Zoro olması gerekenden fazla güç kullanıp Luffy gibi hakisini yitirirse ne olacak ben onu merak ediyorum Umarım olmaz ve hiçbirimiz üzülmez.Enma, Sanji'yi döverek dilendirir git bana daha fazla haki getir diye.
Gebersin köpek bize ne
İçin rahat olsun Twei'ciğim öyle bir şey olmaz. Zoro'ya güvenimiz tam adam kara kılıca doğru gidiyorbu böyle katlanarak gidecek herhalde. Olm o değil de ileride Zoro olması gerekenden fazla güç kullanıp Luffy gibi hakisini yitirirse ne olacak ben onu merak ediyorum Umarım olmaz ve hiçbirimiz üzülmez.