Zoro ciddi olsa Sanjiye gerçekten tek atabilir yeni kılıcı ile.
Kılıcı kontrol edemiyor. Yine atışsalar kılıç tek atabilir Zoro'suz. Sanji'nin dikkat etmesi lazım şakalaşırken.Zoro ciddi olsa Sanjiye gerçekten tek atabilir yeni kılıcı ile.
En son alıştım diyordu valla... diğer türlü daha kötü. Kılıç > Sanji mi diyekKılıcı kontrol edemiyor. Yine atışsalar kılıç tek atabilir Zoro'suz. Sanji'nin dikkat etmesi lazım şakalaşırken.
Sanji, b.hakisini geliştirsin diyek.En son alıştım diyordu valla... diğer türlü daha kötü. Kılıç > Sanji mi diyek
Tamam da Gaban'ın adından başka birşeyini görmemişken, o kadar seriye dahil edilen, bu yaşta bile amirali az da olsa tutabilen Ray'e yakın göremem. Biri işlenmemiş, bahsi geçmeyen bir karakter. Diğeri seride hala bir yer edinebilen bir efsane. Oda'nın hangi karakterleri önemli gördüğü belli.Saygı duyarım ama bu bana mâkul gelmiyor. Ben Gaban'ın da çok özel birisi olduğunu tahmin ediyorum. Bence Ray'e yakın bir adamdır. Roger, Ray geri kalan tayfadan bariz öndedirler durumu olduğunu sanmıyorum. Nitekim dediğim gibi Gold, Silver, Scopper isimleri tesadüf gibi gelmiyor. (Roger Gol D. biliyorum ama yaygınlaşan ismi kastediyorum.) Bizim tayfanın Gaban'ı da bence Sanji. Bakalım, Wano sonunda az buçuk anlaşılır.
Zoro bir anlığına; Ya Sanji, şu kılıcı bir dakika tutsana bir işim var dese, Sanji ölür.