Sanji fanları üzgün.
Çığlık atarak güldüm teşekkür ediyorumEnma Sanji'ye geçerse denge degisebilir.
Soykırımcı babası için Big Mom'ı bela etti. Gerçi sonra babasına da yan çizdi karaktersiz.Soykırımcı babamı kurtarmak için tayfamı yonkoya kafa atmaya zorladım te he
Ayrıca konuya bakışım:
Kaido'yu kesecek adam bir zahmet Sanji'yi teklesin ya.Sen Ace'e bir bilemedin iki attiriyordun Sanji de mi girdi "teklenenler" listesine.
Gülmek iyidir hep guleriz inşallah.Çığlık atarak güldüm teşekkür ediyorum
Soykırımcı babası için Big Mom'ı bela etti. Gerçi sonra babasına da yan çizdi karaktersiz.
Kaido'yu kesecek adam bir zahmet Sanji'yi teklesin ya.
Hayatımda gördüğüm en taraflı ve saçma yorum kardeşim. Tebrik ediyorum seniMangaka çıkmış demiş ki Zoro sanji ile kılıçsız da dövüşebiliyor. Demek ki kılıçla ciddi dövüşse içinden geçer. Sanjinin saldırılarını Zoro kılıç veya koka veya hayvan gibi dayanıklılığı ile tanklayabilir. Ama sanji Zoronun saldırılarını kolay kolay tanklayamaz. Suit hasar almasına da engel değil. Pageone 1 tane vurdu, canım az acıdı dedi. Görünmez diye de tespit edilemiyor değil. Ki Zoro zaten alan vurabiliyor.
Nesini beğenemedin?Hayatımda gördüğüm en taraflı ve saçma yorum kardeşim. Tebrik ediyorum seni
Sanji'nin suiti Kaido'ya zarar verebilir mi?Sanji ve Zoro arasındaki seviye farkı mangakanın kafasında belli ve bu değişmeyecek bence. Bu yüzden suit geldiğinde de fikrim hiç değişmemişti. Ki algılardaki değişimi de dengelemek ve tabi yine hype için- aynı suit olayındaki gibi- Zoro'ya da kılıç verdi bi tane. Zaten önceden planlamış belli, ikisine vereceklerini önceden ayarlamış arka arkaya olacak şekilde. Genelde tayfa, özellikle de Zoro ve Sanji beraber power-up alır. Bir tek Luffy bu düzene uymayabiliyor.
Sanji'nin suiti Jack'e zarar verebilir mi? Önce bi onu sorgulamak lazım.Sanji'nin suiti Kaido'ya zarar verebilir mi?