Güzel kızlara dayanamıyor napsinSevemiyoruz be Aiden’ım olmuyor. Millet dövüş savaş kazanma peşinde koşarken. Adam hala Karı kız için Momo’ya iyi davranma derdine düşüyor ve beni kendinden daha da soğutuyor
Güzel kızlara dayanamıyor napsinSevemiyoruz be Aiden’ım olmuyor. Millet dövüş savaş kazanma peşinde koşarken. Adam hala Karı kız için Momo’ya iyi davranma derdine düşüyor ve beni kendinden daha da soğutuyor
Bundan adam olmazzzzGüzel kızlara dayanamıyor napsin
Biraz Odanin komedi anlayışı sizi adamdan soğutuyor aslında. Kötü komedi tabii de üstüne WCI da olunca tuz biber oldu. Ben badass buluyorum kendisini. Sahneleri falan iyi. Tayfadaki herkes iyidirBundan adam olmazzzz
O Wcı her şeyi bitirdi bizde. Ama Sanji’yi boş ver sana bir şey olması reisBiraz Odanin komedi anlayışı sizi adamdan soğutuyor aslında. Kötü komedi tabii de üstüne WCI da olunca tuz biber oldu. Ben badass buluyorum kendisini. Sahneleri falan iyi. Tayfadaki herkes iyidir
Şu ana kadar Wanoda çok iyiydi bence.
Soykırımcı babamı kurtarmak için tayfamı yonkoya kafa atmaya zorladım te heGüç sevici değiliz, karaktersizleri, kaptanına el kaldıran ve sapık olanları sevmiyoruz sadece
Yakışmıyor sana bu yorumlar “fandaş”.Sanjinin %100 ünü görmedik hala.Bir görelim hele ondan sonra bakarız Zoroya tek mi atar yoksa yarım mı.