Üye silindi 1004
Sanji Jack'in karşısına çıkabilirse öpsün başına koysun zaten. Yanına artık kaç samuray verirler Jack'i indirmesi için bilemem.Sanji'nin suiti Jack'e zarar verebilir mi? Önce bi onu sorgulamak lazım.
Sanji Jack'in karşısına çıkabilirse öpsün başına koysun zaten. Yanına artık kaç samuray verirler Jack'i indirmesi için bilemem.Sanji'nin suiti Jack'e zarar verebilir mi? Önce bi onu sorgulamak lazım.
Görünmezlik sayesinde kulak memesinden beynine geçip kan basıncıyla vs atabilirse; evet, Sanji Kaido'ya zarar verebilir.Sanji'nin suiti Kaido'ya zarar verebilir mi?
Jack Sanji'yi görebilir mi diye sorgulamak lazım bence önce Ki Jack'in oldukça hantal bir adam olduğu da belli bir şey iken.Suit Sanji'nin sınırları belli değil 4.komutan civarı bir seviyede ise baya baya kapışır Jack ile.Sanji'nin suiti Jack'e zarar verebilir mi? Önce bi onu sorgulamak lazım.
İsterse Zoro vs Sanji + Jack olsun. Zoro aynı anda ikisininde içinden geçer artık.Jack zoroyu yarar
Ben Jack'e zarar verebilir mi dedim zati 1, iki Jack'in hantal olduğunu nereden çıkardın? Sırf mamut diye mi? Ashura'ya karşı bile ilk saldırı yese de sonra gayet bam güm hızına uydu.Jack Sanji'yi görebilir mi diye sorgulamak lazım bence önce Ki Jack'in oldukça hantal bir adam olduğu da belli bir şey iken.Suit Sanji'nin sınırları belli değil 4.komutan civarı bir seviyede ise baya baya kapışır Jack ile.
Adam önünde durup zıplayan Ashura'ya tepki veremiyor,Queen'de bunun gibi o da Linlin'e tepki veremiyor.Hibrit halleri tabii ki hızlıdır da.Kata,Cracker ayarı hız beklememek lazım bu armutlardan.Sanji'nin Ashura'dan yavaş olduğunu düşünmüyorum + suit ile görünmez olabilmesi Jack'i baya uğraştırabilir.Sanji'de Jack'i indirebilecek bir saldırı gücü yoktur ama.Mamut haline zarar verebilir mi bilmiyorum ama base haline verebilir gayet Sanji.Ben Jack'e zarar verebilir mi dedim zati 1, iki Jack'in hantal olduğunu nereden çıkardın? Sırf mamut diye mi? Ashura'ya karşı bile ilk saldırı yese de sonra gayet bam güm hızına uydu.
Zoro sağ kol seviyesi falan oldu galiba Başka bir açıklaması yok gibiİsterse Zoro vs Sanji + Jack olsun. Zoro aynı anda ikisininde içinden geçer artık.
Sağ koldan fazlası o artıkZoro sağ kol seviyesi falan oldu galiba Başka bir açıklaması yok gibi