Bu kadar power up'ı bir arc'a sıkıştırmanın manası da yok anlamı da. Yalnız bu arc'ta olmaz dediğim ne varsa oldu. Yine olmaz diyorum yine olacaktır muhtemelen. :/Uyanış gelir mi sencede ?
Bu kadar power up'ı bir arc'a sıkıştırmanın manası da yok anlamı da. Yalnız bu arc'ta olmaz dediğim ne varsa oldu. Yine olmaz diyorum yine olacaktır muhtemelen. :/Uyanış gelir mi sencede ?
Adamın kendini bilmesi ne kadar güzel bir şey ya, ne söylese yanlış çıkıyor ve farkında çok güzel çokBu kadar power up'ı bir arc'a sıkıştırmanın manası da yok anlamı da. Yalnız bu arc'ta olmaz dediğim ne varsa oldu. Yine olmaz diyorum yine olacaktır muhtemelen. :/
Odayı durduramıyoruz bence gelir gibi xdBu kadar power up'ı bir arc'a sıkıştırmanın manası da yok anlamı da. Yalnız bu arc'ta olmaz dediğim ne varsa oldu. Yine olmaz diyorum yine olacaktır muhtemelen. :/
Sorma. Ben Luffy'de bile yanıldım bu arc'ta. Bana kalsaydı tek başına Kaido'ya dalmalar, gök yarmalar falan hayatta olmazdı mesela.Adamın kendini bilmesi ne kadar güzel bir şey ya, ne söylese yanlış çıkıyor ve farkında çok güzel çok
Tek anlamı olur bu kadar güçlendirmenin artık bizimkiler paso dayak atacak,dayak yeme evreleri bitiyor,yine zorlu dövüşleri olur ama öyle ezilen taraf olmazlar gibi düşünüyorum.Bu kadar power up'ı bir arc'a sıkıştırmanın manası da yok anlamı da. Yalnız bu arc'ta olmaz dediğim ne varsa oldu. Yine olmaz diyorum yine olacaktır muhtemelen. :/
Luffy'den bahsediyoruz ya kayar o gözler bir kaç kereTek anlamı olur bu kadar güçlendirmenin artık bizimkiler paso dayak atacak,dayak yeme evreleri bitiyor,yine zorlu dövüşleri olur ama öyle ezilen taraf olmazlar gibi düşünüyorum.
Ama dirilip,dirilip gelmeyen bir Luffy,Luffy'midir ?Buda tartışılır xd.
Luffy en tepeye de çıkar dirilip dirilip gelmeye de devam eder. Tutarlılık mı? Oda'nın elinin kiri bile değil onun için takmaz bile.Tek anlamı olur bu kadar güçlendirmenin artık bizimkiler paso dayak atacak,dayak yeme evreleri bitiyor,yine zorlu dövüşleri olur ama öyle ezilen taraf olmazlar gibi düşünüyorum.
Ama dirilip,dirilip gelmeyen bir Luffy,Luffy'midir ?Buda tartışılır xd.
Son bölümden sonra açık bir kapı bırakmışsınHala çok fark var ya Luffy ile arasında. Ama bir görmek lazım neler yapacaklarını.
Bir de sona kalan dövüşün çıkacağı seviye bence apayrı bir şey olacak. King dövüşü boyunca Zoro fanları daha da alevlenir.
Kaido dövüşünde buraları Luffy fanları süpürür atar ama.