Bunlar senin beklentin varsayımın. Ben bu bölümde gördüklerimden yola çıkarak yazdım gelecek bölüm dediklerin olur haklısın derim, ama daha ortada bişey yokken yani beden sertleşmesinin diğer güc hız gibi şeylere etkisini görmeden sanji büyük bi güç artışı aldı demek yanlış bence.Borsalino burada uzun zamandır yazan birisin bu şekilde bir yaklaşımı sana yakıştıramadım. Sanji üzerine basa basa kostümü giymeyeceğim diyor. Bu durumda Sanji'nin gen olayında sadece vücudu sertleşmiş olamaz öyle olacak olsa Queen'e yapacağı saldırılar çok etki etmeyecektir bu durumda dövüşlerine birileri destek olmak zorunda olacaktır. Bunu da dövüşün başında Hyogoro zaten "onların dövüşlerine kimse karışmasın" diyerek teke tek mücadele istediklerini oradaki samuraylara belirtti.
Yani bu dövüşler teke tek olacak. Sanji'nin elinde de kılıç yok ki kesik atsın yarsın Queen'i, bu durumda gen uyanışı sayesinde ileri bir seviyeye gelmiş olmalı ki dövüşü kazansın. Sadece bedeni sertleşmiştir demek sana yakışmadı. Her anlamda çok daha güçlü bir seviyeye çıkmış olması lazım gerek hız, gerekse saldırı, direnç, savunma konusunda normal halinden daha güçlü hale gelmiş olması lazım. Sanji'de burada güçlenerek çıkacak Zoro'da, yoksa rakiplerine diş geçirmeleri mümkün değil.