Takılıyorum ya ama o muhabbet olacak iş değildi inşallah trolldür diyip geçtim yada kendini çok kaptırdın.İşte öyle olsa nadiren demezdim ya.
Takılıyorum ya ama o muhabbet olacak iş değildi inşallah trolldür diyip geçtim yada kendini çok kaptırdın.İşte öyle olsa nadiren demezdim ya.
Çok üstünde durduğum bir şey değildi ama tam troll de değildim hani. Doffynin karakteri ortada. Gerçek hayata kıyaslayacaksak çok tartışılacak şey yoktu o yüzden konuştuyduk o zamanlar.Takılıyorum ya ama o muhabbet olacak iş değildi inşallah trolldür diyip geçtim yada kendini çok kaptırdın.
Bırakın bu boş işleri.Zirve Sengoku'yu kendine rakip diye çağıran kişi zirve Rayleigh değil, zirve Roger'dır ama korsanfan bunu kabul etmek istememektedir.
Valla korsanlar kralının 3 gün dövüşüp yenişemediği kişinin bir yonkou olduğunu gözönünde bulundurursak zaten beni desteklediğin gerçeğiyle yüzleşmen için güzel bir itiraf oldu.Bırakın bu boş işleri.
Güç olarak amirallerin yonkouları karşılamadığı çok açık. Yonkouları filo amirali karşılıyor. Denizcilerde kk seviyesi i karşılayan bir ünvan/mevki olmadığı için Roger denizcilerdeki en yüksek seviye güç olan filo amirali ve yine o seviyedeki Garp'ı çağırıyor doğal olarak. Olay bu.
Wb'den mi bahsediyorsun ?Valla korsanlar kralının 3 gün dövüşüp yenişemediği kişinin bir yonkou olduğunu gözönünde bulundurursak zaten beni desteklediğin gerçeğiyle yüzleşmen için güzel bir itiraf oldu.
Şimdi luffy ileride yonkou veya kk olunca , smoker defalarca birbirimizle ölümüne savaştık derse . Smoker yonkou level mi oluyorValla korsanlar kralının 3 gün dövüşüp yenişemediği kişinin bir yonkou olduğunu gözönünde bulundurursak zaten beni desteklediğin gerçeğiyle yüzleşmen için güzel bir itiraf oldu.
Bilmem. Oda ne demişti.Wb'den mi bahsediyorsun ?
Smoker neden böyle bir yalan söylesin?Şimdi luffy ileride yonkou veya kk olunca , smoker defalarca birbirimizle ölümüne savaştık derse . Smoker yonkou level mi oluyor
Bu argüman çürüyeli kaç sene oluyor ya ? Foruma daha sık girip argümanlarını güncellemelisin bence. Wb alt üst ediyor o argümanı.Bilmem. Oda ne demişti.
Smoker neden böyle bir yalan söylesin?
Asıl sen bırak boş işleri.Bırakın bu boş işleri.
Güç olarak amirallerin yonkouları karşılamadığı çok açık. Yonkouları filo amirali karşılıyor. Denizcilerde kk seviyesi i karşılayan bir ünvan/mevki olmadığı için Roger denizcilerdeki en yüksek seviye güç olan filo amirali ve yine o seviyedeki Garp'ı çağırıyor doğal olarak. Olay bu.
Bilmem kaç sene oluyor? Hangi manga sayfasında çürüdüydü.Bu argüman çürüyeli kaç sene oluyor ya ? Foruma daha sık girip argümanlarını güncellemelisin bence. Wb alt üst ediyor o argümanı.