Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zirve Sengoku vs. Zirve Silvers Rayleigh

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    326
Aynen mesela Beyazsakal zirveler arasında Ray'i saymazken, Sengokuyu dillendirmişti çok haklı bir yorum.

Aynı yumruğu yine şişmiş olan Chopper'a bir İmparator yumruk attı yine hiçbir etkisi olmamıştı.
Șu her yere yuvarlanarak giden yonkou mu? Sengoku fikir adamıdır. Yanında ki keçi daha çok iș yapar.
 
Șu her yere yuvarlanarak giden yonkou mu? Sengoku fikir adamıdır. Yanında ki keçi daha çok iș yapar.
Her yere yuvarlanması yonko olduğunu değiştirmiyor. Meyve uyanışına kadar kadından bir damla kan akmamıştı. Sengoku fikir adamı falan değildir ya da daha doğrusu sadece fikir adamı değildir. Mistik zoan verilmiş bir karakter fikir adamı demek komik.

Şişmiş karaktere yumruk atmak yanlış bir saldırı seçimidir bunun üzerinden güç falan ölçülmez. Wb gemide ne yapıyordu en büyük fikir adamlarını mı sayıyordu
 
Kk seviyesi yonkou seviyesinden yüksek olduğundan Sengoku'nun rakibi ballll gibi Rayleigh'tir. Kk>Yonkou diyorsan bunun aksine bir yorum yapmaktan gerekir. Hee kk>yonkoudur ama Rayleigh yonkou seviyesi değildir diyorsan o başka.
Rayleigh'i yonko-yonko'nun bir altı olarak görüyorum. Değişime açık bir fikrim var bu konuda. Sengoku'da yonko üstü bir adamdır bana göre.
 
Haki ikisinde de üç tür var. Ben Ray'in kral hakiyi üst seviye kullandığına inanıyorum. Seri akışından dolayı Sengoku da öyle çıkar. Mf'de Sengoku'nun göstermedikleri haki parçacıkları çıkar ortaya. Neyse hakilere eşit diyelim ama kesinlikle Sengoku göstergesi eksik.
Fiziksel gücü bilemiyoruz. Hatırlamıyorum en azından.
Hızda Rayleigh ağır ezer. Hareket hızı ve tepki hızı çok daha iyi.
Dayanıklılık bilemiyoruz. Ray'in yüzmesi vs var.
Savunma bilemiyoruz.
Zeka eşit gibi. Sengoku övülmüş bu konuda, Ray ise Sengoku'nun akıl edemediğini ediyor. Biri lastiğin balon olmasına şaşırırken diğeri mermi yönü belirleme taktiği veriyor.
Meyveden dolayı Sengoku'nun savunması falan artar, gücü artar. Meyve über çıkmadığı sürece Ray'i alabilir diyemeyiz. Meyve normalken ikisi de alabilir, genç Ray'i önde görüyorum. Meyve bu kadarsa Ray alır bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık