Bu mantık kaptan olmayan novalar,kaptan olan novalara rakip olamaza çok benziyor.Sengoku, Roger'in rakipidir, sağ kolunun değil.
Garp Shabondy arcı yaşlı hallerinde bana bırakın hallederim dedi.Garp yaparsa o an Sengoku da yapabilir.İki tarafın genç hallerini de düşünürsek yine adil bir karşılaşma yani yine Sengoku halledebilir.Ray gençse Sengoku da genç sonuçta.Bu mantık kaptan olmayan novalar,kaptan olan novalara rakip olamaza çok benziyor.
Ray'in bir amiralle dövüşebileceğini gördük zaten.
Sengoku'ya her türlü rakip olur burası zaten kesin.
Kim yener tartışılabilir.
Garp,Ray'i yener.Sengoku için emin değilim,zorlu bir dövüş sonunda Ray'i yense çok şaşırmam açıkcası.Garp Shabondy arcı yaşlı hallerinde bana bırakın hallederim dedi.Garp yaparsa o an Sengoku da yapabilir.İki tarafın genç hallerini de düşünürsek yine adil bir karşılaşma yani yine Sengoku halledebilir.Ray gençse Sengoku da genç sonuçta.
Sengoku'nun meyvesinin neler yapabileceğini bilmek lazım, ama Rayleigh'te olan her şey Sengoku'da da var. O yüzden Sengoku benim için bir adım öndedir.@Smoker senin gözünde Rayleigh mi alır Sengoku mu? Ve nedenlerinide açıklarsan güzel olur.
Aynen mesela Beyazsakal zirveler arasında Ray'i saymazken, Sengokuyu dillendirmişti çok haklı bir yorum.Luffy'nin buradaki balon tekniğini gibi balon bir karakter sengoku. Rayleigh daha üst seviye gösterildi sengokuya göre.