Körler sağırlar birbirini ağırlıyor günün sonunda:dAyyy götüm.
Körler sağırlar birbirini ağırlıyor günün sonunda:dAyyy götüm.
Senin de mi canın çekti?Ayyy götüm.
Bigmom Kaido düşerse Zoro beni de tekler diye korkmuş hattaZoro Kaidoyu tekliyordu nerdeyse.Big Mom salya sümük bağırarak Kaidoyu kurtardı. Çatıda bunu yapabilecek başka biri var mı tartışılır.
Killera şuuru giden bir Zoro, Kingin doğrudan atağıyla bir sıkıntı yaşamayan Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi?Sanji suit ile pageone'dan kan bile alamadı. Zoro ise kaidoyu kesip kan alıyor. Sence hala sanji = zoro mu
Kaido'dan kan alan Zoro Robin'e ağlayan Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi ?Bigmom Kaido düşerse Zoro beni de tekler diye korkmuş hatta
Killera şuuru giden bir Zoro, Kingin doğrudan atağıyla bir sıkıntı yaşamayan Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi?
Çatıya çıkmak için ayaklara düşen Zoro ve iki komutan arasından Momoyu çıkaran Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi?Kaido'dan kan alan Zoro Robin'e ağlayan Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi ?
Zoro sonuç olarak çatıya çıktı Sanji Robin diye ağlayarak rezilliğini tüm Onigashima'da duyurdu. Üstelik bu tarz servisleri gömmek için kullanacaksan serinin ana karakterini mezardan çıkaramayızÇatıya çıkmak için ayaklara düşen Zoro ve iki komutan arasından Momoyu çıkaran Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi?
Bugün bizi engelleyebilirler ama bu doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır. Demekki bir nasıra bastıkki can acıtıyoruz.Körler sağırlar birbirini ağırlıyor günün sonunda:d
Bence doğru değil, kaido 'nun derisi suit den daha dayanıklıdırBugün bizi engelleyebilirler ama bu doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır. Demekki bir nasıra bastıkki can acıtıyoruz.
King Zoroyu gagalasaydı Killerın kıytırık kamasına benzemez can alırdı parçalardı.Bigmom Kaido düşerse Zoro beni de tekler diye korkmuş hatta
Killera şuuru giden bir Zoro, Kingin doğrudan atağıyla bir sıkıntı yaşamayan Sanji. Sence hala Zoro=Sanji mi?