Bu zamana kadar engellemediğini görmek şaşırttı.Troll desen troll değil. Ciddi ciddi inanıyor yazdıklarına. Off yazdıkça yükseldim bak şimdi. @BattalGazi ENGELLLLL!
Bu zamana kadar engellemediğini görmek şaşırttı.Troll desen troll değil. Ciddi ciddi inanıyor yazdıklarına. Off yazdıkça yükseldim bak şimdi. @BattalGazi ENGELLLLL!
Gözümün önünde gitti ?
Emin olun elimden geleni yaptım ve sabır sınırlarımı sonuna kadar zorladım arkadaşlar.Buna sadece üzgün atılır.
Doğru, çok fazla fanlık duygusu kabardı galibaEmin olun elimden geleni yaptım ve sabır sınırlarımı sonuna kadar zorladım arkadaşlar.
Nasıl da biliyorsun...Bu zamana kadar engellemediğini görmek şaşırttı.
Çok abartıyor.Doğru, çok fazla fanlık duygusu kabardı galiba
En az sizin kadar abartıyor reyis ?Nasıl da biliyorsun...
Çok abartıyor.
Sanji>Zoro demenin mukabili Zoro>Kaido demektir. Hiçbir Zoro fanından bunu duyamazsın. Duydum de hadi!?En az sizin kadar abartıyor reyis ?
Zoro>Luffy deyince abartmamış oluyorsunuz zatenSanji>Zoro demenin mukabili Zoro>Kaido demektir. Hiçbir Zoro fanından bunu duyamazsın. Duydum de hadi!?
Herhalde abartmıyoruz. Nesi abartı ? Size kalsa Zoro aşağıda Who ile Jack ile falan depişiyordu. O yüzden size abartı gelmesi normal.Zoro>Luffy deyince abartmamış oluyorsunuz zaten
puhasdıujsafasjd evet. İşte bundan bahsediyordum.Herhalde abartmıyoruz. Nesi abartı ? Size kalsa Zoro aşağıda Who ile Jack ile falan depişiyordu. O yüzden size abartı gelmesi normal.
Ayyy götüm.Troll desen troll değil. Ciddi ciddi inanıyor yazdıklarına. Off yazdıkça yükseldim bak şimdi. @BattalGazi ENGELLLLL!