Zoro fanları şimdi de algı yapıp bölümleri saptırıyorlar he.Zoro Kaidoyu tekliyordu nerdeyse.Big Mom salya sümük bağırarak Kaidoyu kurtardı. Çatıda bunu yapabilecek başka biri var mı tartışılır.
Zoro fanları şimdi de algı yapıp bölümleri saptırıyorlar he.Zoro Kaidoyu tekliyordu nerdeyse.Big Mom salya sümük bağırarak Kaidoyu kurtardı. Çatıda bunu yapabilecek başka biri var mı tartışılır.
"Abi Kaido beni yedi gel beni kurtar dediğinde seni yonkoların ağzından ben aldım."Zoro fanları şimdi de algı yapıp bölümleri saptırıyorlar he.
Eyvah eyvah.Zoro Kaidoyu tekliyordu nerdeyse.Big Mom salya sümük bağırarak Kaidoyu kurtardı. Çatıda bunu yapabilecek başka biri var mı tartışılır.
Bütün ilgiyi üstüne çekti. Yonkou'lara o sırada bir şey yapsınlar bir zahmet."Abi Kaido beni yedi gel beni kurtar dediğinde seni yonkoların ağzından ben aldım."
Zoro Tatlıses
Enma diye Kaido ve Big Mom diyor aslında. Dağ diye Pika'yı kastediyon herhalde Law çok daha büyüğünü kesiyor. Abartıya karşı bir direniş var sadece.Yazık lan bu Zoroya ne yapsa yaranamıyor. Dağı kesiyor biri çıkıyo yok şu daha dayanaklı şunu kesemezdi deniliyor. Yonko kesiyor üstüne Yonko atağını durduruyor Enma deniliyor. Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor KF haterlarına. Birde üstüne yaranamadığı yetmiyormuş gibi hayattaki tek vasfı demirden yumruk yapmak olan adamdan güçsüz ilan ediliyor.
Luffynin picanın küçük kafasına g3lü bazuka kullanmasına ne diyorsun?Enma diye Kaido ve Big Mom diyor aslında. Dağ diye Pika'yı kastediyon herhalde Law çok daha büyüğünü kesiyor. Abartıya karşı bir direniş var sadece.