Kid'i işlemesi lazım artık. Adamın zamanı geldi de geçiyor bile. Kid'den umutluyum. Kaido'dan önce Luffy-Kid yapabilir. Luffy üzerinden Kid'in gücünü bize gösterebilir mangaka.
Bence o iş ne zaman olacak biliyor musun? Tıpkı Shiki-Roger'da olduğu gibi Kid-Luffy kapışması da Luffy Raftel'i bulduktan sonra gerçekleşecek. Luffy'yi sıkıştıracaktır bir yerde. Ha bunun kafaya da dümen girer mi dersen onu bilemem xD Yani şu aralar dövüşeceklerini hiç sanmıyorum. Kid zaten Kaido'ya bilenmiştir tüm hırsıyla.Kid'i işlemesi lazım artık. Adamın zamanı geldi de geçiyor bile. Kid'den umutluyum. Kaido'dan önce Luffy-Kid yapabilir. Luffy üzerinden Kid'in gücünü bize gösterebilir mangaka.
Kaido arkında Kid baya şov yapar diye düşünüyorum.Kid'i işlemesi lazım artık. Adamın zamanı geldi de geçiyor bile. Kid'den umutluyum. Kaido'dan önce Luffy-Kid yapabilir. Luffy üzerinden Kid'in gücünü bize gösterebilir mangaka.
Gene dayak yiyormuş Şaka bir yana kim olsa da yenilirdi Kaido karşısında.Kaido arkında Kid baya şov yapar diye düşünüyorum.
O dediğin Raftel'den önce olabilir belki. İki kaptan, iki sağ kol. Güzel bir vs olur. Raftel'den sonra birebir vs değil de müttefiklerle beraber Mf tarzında savaş olur gibime geliyor. Şimdi Kaido, Kid'i Luffy'yi korsancılık yapmaması için gönderdi. Kid gelir Luffy'yi uyarır. Luffy dinlemez bunu. Birbirlerine vurmaya başlarlar. İkisi de birbirinin gücüne inanır. Al sana Kaido karşısındaki üçlü ittifak. Kid-Law-Luffy.Sabaody arc gibi işte.Bence o iş ne zaman olacak biliyor musun? Tıpkı Shiki-Roger'da olduğu gibi Kid-Luffy kapışması da Luffy Raftel'i bulduktan sonra gerçekleşecek. Luffy'yi sıkıştıracaktır bir yerde. Ha bunun kafaya da dümen girer mi dersen onu bilemem xD Yani şu aralar dövüşeceklerini hiç sanmıyorum. Kid zaten Kaido'ya bilenmiştir tüm hırsıyla.
Vakti gelince güzel bir şekilde işlenecektir ve gücünü de gayet açık gösterecektir mangaka. Çok açık yani Luffy ile dövüşmesi için tasarlanmış bu adam, hem kendisi hem de tayfası. Bu yüzden anketin kazananı da Kid'dir benim için.
Aynen, bence de Kid-Luffy şovu olacak gibi.Kaido arkında Kid baya şov yapar diye düşünüyorum.
O dediğin Raftel'den önce olabilir belki. İki kaptan, iki sağ kol. Güzel bir vs olur. Raftel'den sonra birebir vs değil de müttefiklerle beraber Mf tarzında savaş olur gibime geliyor. Şimdi Kaido, Kid'i Luffy'yi korsancılık yapmaması için gönderdi. Kid gelir Luffy'yi uyarır. Luffy dinlemez bunu. Birbirlerine vurmaya başlarlar. İkisi de birbirinin gücüne inanır. Al sana Kaido karşısındaki üçlü ittifak. Sabaody arc gibi işte.
(Kid kız olsaymış tam Türk dizisi konusu çıkar bu olaydan )
Büyük fiyasko olur.Gene dayak yiyormuş Şaka bir yana kim olsa da yenilirdi Kaido karşısında.