Valla shogun bekleyek miiiiii, beklemeden Zoro dövüşecek miiiiii, ne olacak belli değil :/ Anca biz bekliyoruz. Kimsenin beklediği falan yokBizimkiler de pek güvenli bir yerde sayılmaz. Shogun bekliyor.:S
Valla shogun bekleyek miiiiii, beklemeden Zoro dövüşecek miiiiii, ne olacak belli değil :/ Anca biz bekliyoruz. Kimsenin beklediği falan yokBizimkiler de pek güvenli bir yerde sayılmaz. Shogun bekliyor.:S
Zoro geliyorBizimkiler de pek güvenli bir yerde sayılmaz. Shogun bekliyor.:S
Sence kabul edecek miyim bunu?Bege'ye oy verene bir sürprizim var. Tek ben oy verince kötü hissettim.
@Nami
Bege'ye oy verirsin bence sen. Yazık adama ya çoluğu çocuğu var.
Valla hepimiz zoro'yu tanıyoruz şimde nerde ne zaman kimi beklemiş adaya çıkarlar kaybolur bi bakmışsın shogun vs zoroValla shogun bekleyek miiiiii, beklemeden Zoro dövüşecek miiiiii, ne olacak belli değil :/ Anca biz bekliyoruz. Kimsenin beklediği falan yok
Shogun ile Wano'da savaş olmaz bence. En fazla onun adamlari ordadir diye düşünüyorum. Shogunu yüksek ihtimal Kaido vssine ayiracak. Eğer Wano'da inerse bu Law-Zoro ikilisiyle olur.Valla hepimiz zoro'yu tanıyoruz şimde nerde ne zaman kimi beklemiş adaya çıkarlar kaybolur bi bakmışsın shogun vs zoro
Vivre card varsa bulurlar.Jack'ten haber alamıyoruz diyordu Apoo. Jack yeni bir öldü sanilma vakası ile karşı karşıya kalabilir
Bu yüzden kim bilir belki Drake yeni yikimci yapılır falan.