Elma ile armutun ne alakası var, hoca? Adam Logia türü, Busoshoku Haki'yi istese de kullanamıyor zaten. Ortada bir mecburiyet durumu var, sen buna 0 belirti diyorsun. Law'ın meyvesi de gayet güzel ama sağlam bir Haki'ye sahipsen yaptığı saldırıların hiçbirini yemezsin. En güçlü meyvelik bir olayı yok. Sen yeterince hızlı ol ve sağlam bir Haki zırhın olsun, Law'la çok rahat kapışırsın. Seride Kor-Amiraller'de Haki var dendiği halde sen yok dediğin için, bundan kelli senle tartışmaya girmemeye çalışacağım. Olaylara bu kadar taraflı bakan biriyle de tartışılmaz zaten. Örneğini görüyoruz.sen elmayla armutu kıyaslıyorsun. zoro ve sanjinin iyi kötü haki belirtileri vardı balık adasından kalma. Ama bu smokada şuana kadar hiç bir belirti söz konusu değil. Tashigiye hakin yetersiz demesi tashigiyi tanıması ile alakalı bence. Ha bu smokada haki çıkmayacağı manasına gelmez. Ama görünen köy klavuz istemez. 0 belirti. Law smokanın kalbini söktüğünde ben bunu hakiye bağladım. roomda herşeyi kontrol etmesine değil. Öyle olsa en güçlü meyve olur herhalde. Logia mogia dinlemez hiç darbe almaz rasgele keser milleti.
"Tüm Kor-Amiraller'de Haki var." denmesinden, ben "Tüm Kor-Amiraller'de Haki vardır." anlamını çıkartırım, ki öyle olması da gerekir. Okuyup anlama yeteneği ve ortalama bir zekanın üstünde olan herkes de bunu farkedebilir.tüm koramirallerde haki var denmesi ayrı bir şey koramiraller haki kullanabilenden seçilir demek farklı bir şey.
Koramiral rütbesi üstündeki herkes bu gücü kullanıyor dendi. Bu da özellikle bu yönde eğitim aldıklarını gösterir.tüm koramirallerde haki var denmesi ayrı bir şey koramiraller haki kullanabilenden seçilir demek farklı bir şey.