Formda smoker hazirliksiz yakalandi,konsantre olanmadi diyen arkadaslarin bir diger cümleside Law Smoker in ne kadar guclu oldugunu bildigi icin hemen saldirim yendigini söylüyor. tek bir sey sormak istiyorum bu sizin yorumunuz olabilir ama manga sayfalarinda aciklamalar hic hazirliksiz birakmakla ilgili degil. örnegin denizciler bir sürü insanin kalbini calip bu shibukai oldugunu biliyor.Ayrica Smoker meyvewinin ismini,gucunu ve room un icinde nelr yapabileceginide biliyor bunlara itirazi olan var mi? Olmiyacagini dusunerek neden odaklanmadigini dusunuyorsunuz,smoker hep askerleriyle birlikte kac defa onlar icin durdugunu geri adim attigini söyleyebilitsiniz?Buda sizin yorumunuz oluyor ozaman. Hem düsmaninin gucunu bileceksin hem hafife hem odaklanmiyacksin böyle birsey smoker icin sözkonusu degil. Luffy bile px leri ilk gordugnde guclu oldugunu bilip direk gr2 la basliyor. Kimse burda Luffyle Smokeri zeka olarak kiyaslamaz...
Katılıyorum,
Law bileğinin gücüyle yendi, kim ne derse desin, bölümü bir daha okuyun,
Shichibukai Law vs. Vice-Admiral Smoker,
bölüm o vs.'ye adanmış bir bölüm, öyle Law'ın pusu kurupta yada dikkat dağınıklığı ile indirdiği bir bölüm değil, kafa kafaya kapıştılar ve Law kazandı, Law-Drake-Kid-Hawkins bu kişiler son derece potansiyelli Luffy'nin rakibi olacak kişiler, Smoker en son bu duruma Hancock karşısında düşmüştü bu sefer daha beter duruma düştü bana göre,
Law kesinlikle çok güçlü tayfadan ne Zoro'nun ne Sanji'nin aşık atmasını bile zor görüyorum ancak Luffy'nin yenme şansı var o da k.hakisi sayesinde.
Luffy vs. Smoker'ın ise Law vs. Smoker'dan daha uzun süreceği kesin bana göre, Law son derece zeki biri, en tehlikeli özelliğide bu bence.
Seri içinde zeki diyebileceğimiz karakterlerden Smoker'dan daha zeki olduğunuda gösterdi ve yendi.