Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasında Smoker Ne Kadar Güçlenmiştir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'dan daha az güçlü , işte koramiral seviyesinde , shichibukai seviyesinin altında , koramirallerden ilk 5 tedir.

sen elmayla armutu kıyaslıyorsun. zoro ve sanjinin iyi kötü haki belirtileri vardı balık adasından kalma. Ama bu smokada şuana kadar hiç bir belirti söz konusu değil. Tashigiye hakin yetersiz demesi tashigiyi tanıması ile alakalı bence. Ha bu smokada haki çıkmayacağı manasına gelmez. Ama görünen köy klavuz istemez. 0 belirti. Law smokanın kalbini söktüğünde ben bunu hakiye bağladım. roomda herşeyi kontrol etmesine değil. Öyle olsa en güçlü meyve olur herhalde. Logia mogia dinlemez hiç darbe almaz rasgele keser milleti.
Elma ile armutun ne alakası var, hoca? Adam Logia türü, Busoshoku Haki'yi istese de kullanamıyor zaten. Ortada bir mecburiyet durumu var, sen buna 0 belirti diyorsun. Law'ın meyvesi de gayet güzel ama sağlam bir Haki'ye sahipsen yaptığı saldırıların hiçbirini yemezsin. En güçlü meyvelik bir olayı yok. Sen yeterince hızlı ol ve sağlam bir Haki zırhın olsun, Law'la çok rahat kapışırsın. Seride Kor-Amiraller'de Haki var dendiği halde sen yok dediğin için, bundan kelli senle tartışmaya girmemeye çalışacağım. Olaylara bu kadar taraflı bakan biriyle de tartışılmaz zaten. Örneğini görüyoruz.

Smoker zaten serinin başında güçlü bir karakter değildi kanımca.Grand Line'da logia olmanın avantajıyla önüne gelen korsanı postaladı.
Ama işlerin Shin Sekai'ye gelince değiştiğini yüzünden de belli olduğu gibi anlamış olmalı ki haki öğrenmiş.Bence şu an en güçlü koramiraldir Smoker.Yani Luffy'nin peşinden gitmek istiyorsa öyle olmalı en azından.

Smoker koramiraller arasında en güçlülerdendir.Shichibukai seviyesi değil ama Law gibi yeni shichibukai olanlar varsada kolay kolay yenilmez.Bir Law var bide Mihawk arada fark var.Ama genellemeye bakarsak Smoker o seviyede değildir.Ayrıca Law'a karşı kaybetti diye çok güçsüzde denemez orda Law'ın yaptığı hareket sayesinde kolayca yenebildi.Kim tahmin edebilir di dövüşte kalbinin alınacağını ? :D

yorum yapmadan önce biçok arkadaşın olaya taraflı baktığı apaçık ortada.
smoker vs law olayına gelirsek; law yenmiş olabilir ama smoker düşmanına odaklanamamıştı ve sonuç olarak yenildi.
benim görüşüm law ve smoker eşit güçtedir. hatta smoker biraz daha ağır basıyorda diyebilirim.

tüm koramirallerde haki var denmesi ayrı bir şey koramiraller haki kullanabilenden seçilir demek farklı bir şey.
"Tüm Kor-Amiraller'de Haki var." denmesinden, ben "Tüm Kor-Amiraller'de Haki vardır." anlamını çıkartırım, ki öyle olması da gerekir. Okuyup anlama yeteneği ve ortalama bir zekanın üstünde olan herkes de bunu farkedebilir.

Smoker Law ile jutte tokuşturabildiğine göre,
ki jutte'nin sadece ucu kairoseki diye biliyoruz, kaldı ki kairosekide olsa haki çarpışmasında fayda sağlamaz Hancock vs Smoker'da da gördük.
Tashigi'nin haki seviyesi yeterli olmayınca tek yediğini gördük, Smoker haki kullanıyor bence, hatta Law ile kapışacak kadar, kairoseki+b.haki kombinasyonu bile yapıyordur, hatta bazı saldırıları var, el ve yumruk formunu bozmadan yapıyor bunlara haki eklenebilir, tamamen logia olarak saldırmadığı için.

Formda smoker hazirliksiz yakalandi,konsantre olanmadi diyen arkadaslarin bir diger cümleside Law Smoker in ne kadar guclu oldugunu bildigi icin hemen saldirim yendigini söylüyor. tek bir sey sormak istiyorum bu sizin yorumunuz olabilir ama manga sayfalarinda aciklamalar hic hazirliksiz birakmakla ilgili degil. örnegin denizciler bir sürü insanin kalbini calip bu shibukai oldugunu biliyor.Ayrica Smoker meyvewinin ismini,gucunu ve room un icinde nelr yapabileceginide biliyor bunlara itirazi olan var mi? Olmiyacagini dusunerek neden odaklanmadigini dusunuyorsunuz,smoker hep askerleriyle birlikte kac defa onlar icin durdugunu geri adim attigini söyleyebilitsiniz?Buda sizin yorumunuz oluyor ozaman. Hem düsmaninin gucunu bileceksin hem hafife hem odaklanmiyacksin böyle birsey smoker icin sözkonusu degil. Luffy bile px leri ilk gordugnde guclu oldugunu bilip direk gr2 la basliyor. Kimse burda Luffyle Smokeri zeka olarak kiyaslamaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık