Zoro İmparator kuvvetinde olacak biri, kendi karakterini övmek için yermeye çalışanlar seri sonlarina yaklaştı mi üzülmesin sonra.
Seri sonu ben keyif gazozumu içecem.Zoro İmparator kuvvetinde olacak biri, kendi karakterini övmek için yermeye çalışanlar seri sonlarina yaklaştı mi üzülmesin sonra.
Daha çok Ace Saboyu yaşatmış gibi.10 yaşına kadar yaşattı o salağı daha ne yapsın djdjdjd
Bunun üzerine tartışmanın manasız olduğuna karar verdimDaha çok Ace Saboyu yaşatmış gibi.
Sabo çok dengeli çar, adalet bakanı olacak adamBunun üzerine tartışmanın manasız olduğuna karar verdim
Kdjdjdjd nasıl bir tüme varım lan oSabo çok dengeli çar, adalet bakanı olacak adam
Koramiral deyip geçme yine 30 milyonluk korsandan iyidir.Koramiral dövdü diye övülen Sabo.Bu utanç sana yeter.
Hem aristokrasi hem de garibanlik biliyor, gücü kuvveti de yerinde, vicdani da evrensel niteliğe yakın neden olmasin? Zoro'dan potansiyelli mi hayir.Kdjdjdjd nasıl bir tüme varım lan o
Tartışıyor muydun ki ahhahaBunun üzerine tartışmanın manasız olduğuna karar verdim