La o ateş benim cigarayı yakmaz kalkmış demir eritecek.Peh.Cidden hurdaların presslenmeye ihtiyacı var belli ki. Şansına ateşli press seçeneğimiz de var bak. Normal mi istersin ısıtılmış mı? İstersen arkadan az rüzgar da veririz efil efil.
La o ateş benim cigarayı yakmaz kalkmış demir eritecek.Peh.Cidden hurdaların presslenmeye ihtiyacı var belli ki. Şansına ateşli press seçeneğimiz de var bak. Normal mi istersin ısıtılmış mı? İstersen arkadan az rüzgar da veririz efil efil.
Yok demiz presslicem dedim. Malum Sabo elleriyle bişiler ezmeyi sever. İstersen ısı takviyesi seçeneğim de var dedim. Ortam ısınsın istersen hani.La o ateş benim cigarayı yakmaz kalkmış demir eritecek.Peh.
Luffynin 50.bolümde yaptığını yaptı diye adam övüyorsun la.İnsan utanır.Yok demiz presslicem dedim. Malum Sabo elleriyle bişiler ezmeyi sever. İstersen ısı takviyesi seçeneğim de var dedim. Ortam ısınsın istersen hani.
Kesin Arlongun kılıcı ile koramiralin hakili kılıcı aynıdır.Luffynin 50.bolümde yaptığını yaptı diye adam övüyorsun la.İnsan utanır.
Aradaki fark da geçen 800 bölüm olsun.Kesin Arlongun kılıcı ile koramiralin hakili kılıcı aynıdır.
ben de yamuldu dedim. Tabire uyuyor yüzünün haliBen hasar almadı, diğerleri iyi dövdü falan demedim zaten. Perte çıkmadı dedim. :d
Kafa ve armamentli omuz zırhıda var istersen.Aradaki fark da geçen 800 bölüm olsun.
Ne biliyim, yamultma deyince benim aklıma gelen şey farklı. Kavgada da seni yamulturum falan denir ya. O misal. :dben de yamuldu dedim. Tabire uyuyor yüzünün hali
neyse anladık birbirimiziNe biliyim, yamultma deyince benim aklıma gelen şey farklı. Kavgada da seni yamulturum falan denir ya. O misal. :d
E aklın yolu biiirrr.Sözlerini desteklediğini nasıl düşünebildin? :d
O dediğin de yetersizlik olmaz ki. Gamma Knife'ı rakibine isabet ettirmek için dibine kadar sokulmak ve boş bir anında yakalaman gerekir. Ayrıca tekniğin bir de hazırlık evresi vardı diye hatırlıyorum. Belli bir düzeyin üstünde birine karşı bunları başarmak onun yaşındaki ve tecrübesindeki biri için bir zahmet çocuk oyuncağı olmasın.Mangaka yaptırmıyor, yaparsa dövüş olmaz. Ben tekniklere laf etmedim. Eğer o iç organları yakan tekniği rakibine vuramıyorsa bu Law'ın yetersizliğidir. Anlatabildim mi? Teknik üretmesine lafım yok ama kalbi sökemiyorsa kabahat Law'dadır. Yetersizlikten kastım buydu.