O yaştaki birinin potansiyelini gördüler büyük adam olur dediler. Oldu da. Shichibukai oldu. Maksimum potansiyeli buydu bitti.Bu mantıkla Dofta potansiyel görüp ufak yaşta taptılar, herif 40 yaşına kadar anca ne olabilidi
O yaştaki birinin potansiyelini gördüler büyük adam olur dediler. Oldu da. Shichibukai oldu. Maksimum potansiyeli buydu bitti.Bu mantıkla Dofta potansiyel görüp ufak yaşta taptılar, herif 40 yaşına kadar anca ne olabilidi
Sen iyice delirmişsin. Adam 4 arc önce amiralle yüzleşmiş gayette kapışmış. Herifi belki 2 bölüm sonra gazetelerde amiral yenmiş okıyacaz. Sen seri sonu alamaz diyon falan...Aslında haklısınız, potansiyeli var. Evren olarak bakarsan yanıldığımı kabul ediyorum ama korlar bile potansiyelli sayılır. Seride milyonlarca insan var. Seri sonu amiral almaz ama Coby de amiral olursa her türlü alır. Eski üçlü hariç diyeyim.
Law'a oy vermişsin hem bunlar da potansiyel yoksa daha kimde olacak. Law baya sağlam biraz yancı kaldı o yüzden gözden düştü. Tüm övgüleri Lufy aldı, law daha büyük iş yapsa da reklamı yok. Ne yapsın çocuk lastik fanları yüzünden böyle oldu.
E tamam ben de onu diyom. Potansiyel gördüler diye en potansiyelli o olmuyor.O yaştaki birinin potansiyelini gördüler büyük adam olur dediler. Oldu da. Shichibukai oldu. Maksimum potansiyeli buydu bitti.
Olsun. Yarın kid yonkou olabilir. Zoro zaten en güçlü kılıç ustası olacak. Lucci de bir kanun çıkar amiral falan olur. Olmayacak değil ya.E tamam ben de onu diyom. Potansiyel gördüler diye en potansiyelli o olmuyor.
Lucci amiral mi olcak? Lütfen. Cobynin hayali daha gerçekçi.Olsun. Yarın kid yonkou olabilir. Zoro zaten en güçlü kılıç ustası olacak. Lucci de bir kanun çıkar amiral falan olur. Olmayacak değil ya.
Sabo Amiral alsın bende Dragon'u en güçlü ilan edeceğim. Kaido üstü kabul ederim.Sen iyice delirmişsin. Adam 4 arc önce amiralle yüzleşmiş gayette kapışmış. Herifi belki 2 bölüm sonra gazetelerde amiral yenmiş okıyacaz. Sen seri sonu alamaz diyon falan...
Eğlenceli olcak. Koşullar ne mesela o dövüşü kazansalar kabul etçen mi?Sabo Amiral alsın bende Dragon'u en güçlü ilan edeceğim. Kaido üstü kabul ederim.
Devrimciler kazandıysa ve Sabo övülüyorsa bakarız. Oda ne zaman amiral ezmiş. Sabo teke tekte cidden bir amirali tutmuş olsun yeter kabul ederim, uzun süre olmalı ya da ciddi hasar vermeli, rosa gibi olmaz.Eğlenceli olcak. Koşullar ne mesela o dövüşü kazansalar kabul etçen mi?
Çok çok uzun zaman sonra teke tekte Aka'yı alacak ahanda buraya yazıyorum.Sabo Amiral alsın bende Dragon'u en güçlü ilan edeceğim. Kaido üstü kabul ederim.
Çılgınlar gibi övcen ama tamam mı?Devrimciler kazandıysa ve Sabo övülüyorsa bakarız. Oda ne zaman amiral ezmiş. Sabo teke tekte cidden bir amirali tutmuş olsun yeter kabul ederim, uzun süre olmalı ya da ciddi hasar vermeli, rosa gibi olmaz.