Sen çift oy vermişsin, Watame ayrı oy vermiş sen ayrı oy vermişsin. Arasam Nano da çıkar mı? Zoro da demişsin.Ben bile Sabo demişim ama üzgünüm ki öyle seride adam kalmadı
Sen çift oy vermişsin, Watame ayrı oy vermiş sen ayrı oy vermişsin. Arasam Nano da çıkar mı? Zoro da demişsin.Ben bile Sabo demişim ama üzgünüm ki öyle seride adam kalmadı
Fandaşın da kabul etmiş Sabo'nun Potansiyelli olduğunuSen çift oy vermişsin, Watame ayrı oy vermiş sen ayrı oy vermişsin. Arasam Nano da çıkar mı? Zoro da demişsin.
Kanka Zoro potansiyelli şimdi yani sevmem felan ama adam da var potansiyel ... Geri kalan seçeneklere bir bak Allasen kime vereyim Coby ile Usopp a mı? :SSen çift oy vermişsin, Watame ayrı oy vermiş sen ayrı oy vermişsin. Arasam Nano da çıkar mı? Zoro da demişsin.
Onla alakalı değil seçenekler saçma olmuş, aralarında en göze batan doğal olarak Zoro ve Sabo .sFandaşın da kabul etmiş Sabo'nun Potansiyelli olduğunu
3 Kardeşin en kötüsü, ne potansiyeli var? Size göre en güçlülerden biri olan Dragon'un kaç yıldır yayında ama bir icraatı yok. Fuji az ciddileşse devrimin 2 numarası yoktu.
Kuma'yı alamazsa görüşeceğiz.
Aslında haklısınız, potansiyeli var. Evren olarak bakarsan yanıldığımı kabul ediyorum ama korlar bile potansiyelli sayılır. Seride milyonlarca insan var. Seri sonu amiral almaz ama Coby de amiral olursa her türlü alır. Eski üçlü hariç diyeyim.Fandaşın da kabul etmiş Sabo'nun Potansiyelli olduğunu
Law'a oy vermişsin hem bunlar da potansiyel yoksa daha kimde olacak. Law baya sağlam biraz yancı kaldı o yüzden gözden düştü. Tüm övgüleri Lufy aldı, law daha büyük iş yapsa da reklamı yok. Ne yapsın çocuk lastik fanları yüzünden böyle oldu.Law ve Kid in buraya konulması yanlış bence .s bu adamlar kaptan elbette yüksek potansiyelleri var. Mağlum biri D. çıktı diğeride belli .s yanlış olmuş.
Bu mantıkla Dofta potansiyel görüp ufak yaşta taptılar, herif 40 yaşına kadar anca ne olabilidiLucciye oy çıkmamış ay ben şok. Adamın potansiyeli olduğu için cp 0'a geldi. Potansiyelini ispatlamış birisi. Kidde kral haki var diye ona da oy verdim. Zoronun potansiyeli zaten ortada.
Ya diyorum ya mecbur verdim pıçakda da var potansiyel ona bakarsan, işte 2 tane kaptanın buraya konulması yanlış kaldı ki belkide Apoo ve Hawkinsde de acayip şeyler olabilir. Tayfa adamlarını koyacaksın ya da Sabo gibi insanları koyacaksın..Aslında haklısınız, potansiyeli var. Evren olarak bakarsan yanıldığımı kabul ediyorum ama korlar bile potansiyelli sayılır. Seride milyonlarca insan var. Seri sonu amiral almaz ama Coby de amiral olursa her türlü alır. Eski üçlü hariç diyeyim.
Law'a oy vermişsin hem bunlar da potansiyel yoksa daha kimde olacak. Law baya sağlam biraz yancı kaldı o yüzden gözden düştü. Tüm övgüleri Lufy aldı, law daha büyük iş yapsa da reklamı yok. Ne yapsın çocuk lastik fanları yüzünden böyle oldu.