Dragon en güçlü kabul et diyor bana, karşılığında Craker'i veriyor, bu Xag çok hain.Dofy Jackden de güçlüdür kesin ne Kırakeri sonra fan oluyoruz... Kata konusunda bir şey diyemem ama gene de vs atsalar zevkli vs olur ha xd
O işine geldiği gibi davranıyor.Dragon en güçlü kabul et diyor bana, karşılığında Craker'i veriyor, bu Xag çok hain.
3 oy hakkı olunca Sanji'ye veremedikUlan Kobi he.Yazıklar olsun bu foruma
49 arkadaşa benden çay.
Konu Vista'ysa o iş bu arc bitecek. Biz King diyoruz, Orochi diyoruz sen Vista diyorsun. İlahi İtachi kunnnVistayı geçsin, öpsün de başına koysun.
Kid Luffynin ortağı olma yolunda ilerliyor. Hem reisin kılıç sayısını arttırmak için orasına burasına sıkıştırmasına gerek yok
Olum hem sen kendin kaşındın. 2. si süresiz iddia mı bu. Yani Sabo x bir zamanda karşıladığı an ben mi kazancam?Küfür mü ediyorsun la, Dragon en güçlünün karşılığı Craker mi? Sağ kollar ya da hiç, seçimini yap. @Raiden Jozu'nun üstüne binen adam Craker'e neler yapmaz anlatsın.
Sen dedin ya Revive olayında almıştır ya da şov yapmıştır diye, süresiz de kabul ederim sıkıntı yok. Seri sonuna kadar açık çek ama Coby amiral olursa o iddia düşer.Olum hem sen kendin kaşındın. 2. si süresiz iddia mı bu. Yani Sabo x bir zamanda karşıladığı an ben mi kazancam?
O zaman bana hiç dert değil. Gözüm kapalı girerim bu iddiaya.Sen dedin ya Revive olayında almıştır ya da şov yapmıştır diye, süresiz de kabul ederim sıkıntı yok.
Sümsüğün amiral olacağını biliyon da giriyon demi iddiaya çakal xdSen dedin ya Revive olayında almıştır ya da şov yapmıştır diye, süresiz de kabul ederim sıkıntı yok. Seri sonuna kadar açık çek ama Coby amiral olursa o iddia düşer.