Üye silindi 1004
Zoro hakkında böyle düşünen tek Zoro fanı senindir herhalde bro. Ama bence de çok üstten gitmemek lazim. Bence çok net değil bu seviye olayı.
Katakuri gibi adamlara büyük haksızlık oluyor burada. Katakuri dediğimiz adam şu an Amiral alabilir mi? Kimse alabilir diyemez en fazla tutar belki bir gün aralıksız savaşır garantisi de yok bunun. Adamın şeytan meyvesi special devil fruit olarak geçiyor. Türlü türlü özelliği var üstüne uyanmış. Muazzam bir fizik gücü var. Üstüne geleceği görüyor. Sanji nasıl bir power up alıp bu adamdan güçlü olacak. Seri boyunca özel ve sınırsız olduğu vurgulanan 5 meyve var. Birisi bu adamın. Amirallerin meyveleri bile böyle özel değil. Bu adam amiral alamıyor Sanji alacak.Ben de bu Sanji tufasını çözemedim. Adam serinin en çok fanı olan 3-5 karakterinden biri, Oda sırf final arc'da fanların gönlü olsun diye, fan servis için bile amiral verebilecek iken nereye üç dakika amiral tutuyor?
Chopper amiral olur demedik yani, hani tayfanın en güçlü üç üyesinden birinin amiral seviyesine çıkabileceğini söyledik. Ha belki de tersi olur, ama bu konu kesin olur konusu değil zaten, potansiyelden bahsediliyor.
Adamın lakabı Kara Kral. Yani adama insanlar unvan olarak kral eki getirmişler. İkinci kaptan bir dolu vasfı var. Üzgünüm ama o adamın sahip olduğu havaya ne Sanji sahip ne Zoro. Roger öldükten sonra salmasa çok rahat Yonkou olurmuş.KK'nın sağ kolu amiral seviyesinde olmayacaksa ne anladım bu işten?