Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar :/Buradan kalkıp gider misiniz zagret beyciğim?
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar :/Buradan kalkıp gider misiniz zagret beyciğim?
Bence Oda pişman Aisa konusun da.Şimdi potansiyel ayrı, varacakları yer ayrı. Aisa şekerci oldu anca radar görevi görür, bu potansiyel olarak Sanjiye, Lawa çaktığı gerçeğini değiştirmez. Kız bir de savaşçı klandan ve aşırı cesur. Enel'e kafa atıyordu, rebeccamsı, şiraoşimsi bir kardeşimiz değildi. Sen Law'a verdiğin eğitimi ver bakalım denizlerde terör estiriyor mu estirmiyor mu? Yonkoların, denizcilerin elinde öyle bir yetenek yok. 2 ada ötesini, oradaki insanların duygularını, hatta önsezisini çat diye görüyor. Adamın alnını karışlar. Lanet olsun sana Oda
Coby dediğin adam Kyros'a bu adam çok güçlü diyor.Sanji yok eder Coby'i.
Tabii ihtimaller dahilinde alamaması.Sanmıyorum.
Orada bir karışma oldu ya aljdaohdSen de vermişsin sjdndjdjd
Ergenliğinden yeni çıkmış adam hakiyi kasmış bam güm giriyor balon diyorsun adama, ne doğrusu :/ Arena yıkmasıyla övdüğün sabo kadar olmasa da kale gibi kara parçasını toz tanelerini dönüştürüyor. Kyrosa güçlü diyor demişsin, Luffy de balığa güçlü diyor geçelim bunları.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar :/
Coby şu an Sanji’yi net paketler. Yener. Zoro’dan emin değilim.
Balon demedim overrated dedim. Kyrosu ben demedim la ne biçim okuyon djdjdjErgenliğinden yeni çıkmış adam hakiyi kasmış bam güm giriyor balon diyorsun adama, ne doğrusu :/ Arena yıkmasıyla övdüğün sabo kadar olmasa da kale gibi kara parçasını toz tanelerini dönüştürüyor. Kyrosa güçlü diyor demişsin, Luffy de balığa güçlü diyor geçelim bunları.
Over mover puanlanmış da değil canısı. Kyrosa meselesi yan sapmış doğrudur.Balon demedim overrated dedim. Kyrosu ben demedim la ne biçim okuyon djdjdj
Garp amiral üstü. Coby onun öğrencisi o da amiral üstü olacak. Zoro Amiral seviyesine ulaşırsa öpüp başına koysun. Sanji anca hayalini kursun.Sanji - Amiral level.
Coby-Amiral level. Yeni Garp olabilir.
Sabo-Amiral level.
Dördüncü birini söylersem o da Smoker olur. Zoro filan zaten Mihawk'ı yenince otomatikman Akainu seviyesine filan çıkacak, onları saymıyorum.