Anlıyorum.Garp amiral üstü. Coby onun öğrencisi o da amiral üstü olacak. Zoro Amiral seviyesine ulaşırsa öpüp başına koysun. Sanji anca hayalini kursun.
Anlıyorum.Garp amiral üstü. Coby onun öğrencisi o da amiral üstü olacak. Zoro Amiral seviyesine ulaşırsa öpüp başına koysun. Sanji anca hayalini kursun.
Daha çok yolu var bence ya. Luffy ile durumu eşitleyeceğini de sanmıyorum açıkçası.Tabii ihtimaller dahilinde alamaması.
Zoro’da Luffy’de Kyros’un gücüne çok saygı duymuştu. Sırf Coby onu övdü diye gücümü azalıyor... Çok anlamsız.
Ayrıca bu adam Garp tarafından eğitildi. Hızıysa muazzam suyun içinde Sanji ne yaptıysa aynısını yaptı. Ayrıca Gözlem Hakisi özel. Sanji’nin sahip olamayacağı bir seviyedeydi. Savaş alınında ölen acı çeken herkesi aynı anda hissediyordu. Koca savaş alanında yaralanan ölen yere düşen herkesi aynı hissetmek ayrı bir gözlem seviyesi. 2 sene boyunca Garp’ın yanında bunları daha geliştirdi. Üstüne bu çocuk Luffy’e denklik için kasıyor senelerdir. %80’i resmi olarak bitmiş (ben Oda’ya inanmıyorumcular gelir fakat Mangaka demiş yani sizin dediğinizin geçerliliği kalmıyor) bu çocuk hangi ara Luffy’e denk olacak şu an Sanji’yi paketliyemiyorsa.
Ben yorumlarıma fanlık ya da haterlık karıştırmıyorum genel olarak. Yani Zoro fanı olmakla alakası yok. Adam Rayleigh potansiyelinde biri, ne diyebilirim ben bu adama.Zoro fanı olan biziz biz bile Zoro amiral seviysine çıkar demiyoruz. Bugün iki Amiral’in bir Yonkou’ya yeteceği tartışılıyordu. Adamların gücü bu. Zoro’yle Sanji Amiral seviyesine gelse demek ki beraber Yonkou indirebilecekler. Mihawk dediğimiz adam Amiral görse tövbe ister. Akainu ayrı, Fuji ayrı, Kizaru ayrı üstüne gazateci Aokiji Mihawk’ı ayrı tokatlar. O sömürgeci şapkasını maskara yaparlar ona. Zoro zar zor Amiral indirirse öpüp başına koysun net. Sapık Aşçı’nın hiç şansı yok on dakika Amiral tutsa ayakta alkışlarım. Fakat sanmıyorum maksimum üç dakika tutar.
Zoro hakkında böyle düşünen tek Zoro fanı senindir herhalde bro. Ama bence de çok üstten gitmemek lazim. Bence çok net değil bu seviye olayı.Zoro fanı olan biziz biz bile Zoro amiral seviysine çıkar demiyoruz. Bugün iki Amiral’in bir Yonkou’ya yeteceği tartışılıyordu. Adamların gücü bu. Zoro’yle Sanji Amiral seviyesine gelse demek ki beraber Yonkou indirebilecekler. Mihawk dediğimiz adam Amiral görse tövbe ister. Akainu ayrı, Fuji ayrı, Kizaru ayrı üstüne gazateci Aokiji Mihawk’ı ayrı tokatlar. O sömürgeci şapkasını maskara yaparlar ona. Zoro zar zor Amiral indirirse öpüp başına koysun net. Sapık Aşçı’nın hiç şansı yok on dakika Amiral tutsa ayakta alkışlarım. Fakat sanmıyorum maksimum üç dakika tutar.
KK'nın sağ kolu amiral seviyesinde olmayacaksa ne anladım bu işten?Zoro fanı olan biziz biz bile Zoro amiral seviysine çıkar demiyoruz. Bugün iki Amiral’in bir Yonkou’ya yeteceği tartışılıyordu. Adamların gücü bu. Zoro’yle Sanji Amiral seviyesine gelse demek ki beraber Yonkou indirebilecekler. Mihawk dediğimiz adam Amiral görse tövbe ister. Akainu ayrı, Fuji ayrı, Kizaru ayrı üstüne gazateci Aokiji Mihawk’ı ayrı tokatlar. O sömürgeci şapkasını maskara yaparlar ona. Zoro zar zor Amiral indirirse öpüp başına koysun net. Sapık Aşçı’nın hiç şansı yok on dakika Amiral tutsa ayakta alkışlarım. Fakat sanmıyorum maksimum üç dakika tutar.