Big Shield Gardna adlı kartı çıkaramadım bi.
Savunma olayı için birebir çok işe yarıyor.
geçen trade bölümünde vardı bu kart sanırsam sadece trade ile geliyor.
Big Shield Gardna adlı kartı çıkaramadım bi.
Savunma olayı için birebir çok işe yarıyor.
Evet trade geliyor ama cok mazeme istiyor. Alamadım bengeçen trade bölümünde vardı bu kart sanırsam sadece trade ile geliyor.
bol bol düello atman lazım.Evet trade geliyor ama cok mazeme istiyor. Alamadım ben
Ben onu alabiliyodum ama twin barrel dragon'ı aldım. Daha cazip geldi nedense.Evet trade geliyor ama cok mazeme istiyor. Alamadım ben
Toon world etkinliğinde pegasusu alırsan destesinde vardı bu kart. Pegasusu gene açabiliyorsun sanırım. Açarsan destede var. Ben etkinlikten açmıştım pegasusu. Ve gerçekten aşırı op bir kart. Ölümsüz desek yeridir.
Bundan alabilen varmı süper bi kart
Pegasus u nasıl açıyoruz?Toon world etkinliğinde pegasusu alırsan destesinde vardı bu kart. Pegasusu gene açabiliyorsun sanırım. Açarsan destede var. Ben etkinlikten açmıştım pegasusu. Ve gerçekten aşırı op bir kart. Ölümsüz desek yeridir.
Yahu emin misin ? Yendim adamı açıldı şimdi, feda filan yok. 100 feda filan istemedi.Belli bir light canavar cagirinca ishuzu isthar aciliyor.
100 tane fedali cagirma yapincada mako tsunami aciliyor.
Konu açmaya gerek yok ya. İsteyen falan varsa burdan düzenlenir.konu açıp katılmak isteyenlerin isimlerini alalım sonra rakipleri belirleyip yapılabilir
kullanıcı adım Salazar