Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] YU-GI-OH! Duel Links

Böyle bir kart çıktı. Etrafında ışıklar çıkıyor, özel efektler falan. Farkı nedir diğer kartlardan? Bundan sonra 2 tane daha bunun gibi kart çıktı.

Bir de ben sürekli mavi gözlü beyaz ejderhanın olduğu desteyi açıyorum. Son zamanlarda 3 karttan 2'si daha önce elimde olan kartlardan çıkmaya başladı. Bu desteden açmaya devam edeyim mi yoksa diğer 2 desteden birine mi yöneleyim?

Hızlı büyü kartı olduğu için olabilir.Rakibin turunda da oynayabiliyorsun çünkü yada aniden kart efekti çalışmadan elinden oynayabiliyorsun zincirleyerek.

f

resim gözükmüyo
Farklı kaynaktan kontrol ettim orada da gözüküyor resim ama? :bilmem: Neyse, cevabımı aldım zaten. İlgin için teşekkür ederim.
Kartların nadirlikleri işte ya. Bazı kartlar 10 kişide de varken bazıları 10 kişide bir. O anlamda. Çıkma olasılığı düşük olanlar işte.

Hangi kartlar sende hangi kartlar değil bakabiliyorsun o satın aldığın yerden. Benim de diğer ikili full oldu neredeyse bu yüzden beyaz ejderhanın olduğu desteyi almaya başladım.
Tamamdır, sağ olasın. Ben de bir süre daha bunu açıp sonra diğerlerine geçerim o halde.

Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum mesela. En iyisi PvE'de denemek. Sağ olasın.
Kart çeşitleri ve özellikleri var.Devamlı büyü yada tuzak kartının da olduğu gibi.Oyunun çok fazla kuralı ve istisnai durumları var.Öncelik sıraları var efektler çalışırken.1000 lp verip elden kart atmakla önce elden kart atıp 1000 lp vermek gibi durumlar oyunda çok fark edebiliyor kombolar için.Birincisinde kart çalışırken ikincisinde çalışmıyor mesela.

400 LP veren bir büyü kartı var. Başa baş giden maçta adam tam beni yendiği için sevinirken, mal gibi kalmıştı.

Böyle bir kart çıktı. Etrafında ışıklar çıkıyor, özel efektler falan. Farkı nedir diğer kartlardan? Bundan sonra 2 tane daha bunun gibi kart çıktı.

Bir de ben sürekli mavi gözlü beyaz ejderhanın olduğu desteyi açıyorum. Son zamanlarda 3 karttan 2'si daha önce elimde olan kartlardan çıkmaya başladı. Bu desteden açmaya devam edeyim mi yoksa diğer 2 desteden birine mi yöneleyim?
Buradan kartlarin turkce aciklamalarina bakabilirsin

Süper bi deste için canavarlarınız tek tip olmak zorunda, ona göre desteyi ayarlamak lazım. İlerleyen seviyelerde ''pay to win'' olayı var. Bilmiyorum aranızda gold rank'ı olan varsa söylesin, adamların süper desteleri var. pvp düellolarında tokatlıyorlar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık