Bu oyundaki kartlar çok eski ve zayıf
Bundan alabilen varmı süper bi kart
Bu oyundaki kartlar çok eski ve zayıf
Bunların counterı var bende isteyen deneyebilir
100 fedali cagirm sonrasinda karakterin gorevleri aciliyor girevleri yapincada karakter aciliyor.Yahu emin misin ? Yendim adamı açıldı şimdi, feda filan yok. 100 feda filan istemedi.
Toon Event'teki 30 lvl Pegasus'u yenersen açılıyor.Pegasus u nasıl açıyoruz?
O 0-0 statsları olan canavar pek güçsüz değil, ilk bir canavarı ele geçiriyor sonra onun statlarına sahip oluyor ondan sonra yendiği canavarları kendisine bağlayıp onların da statlarını kendisine ekliyor hatırladığım kadarıyla. Kartları yapan kişinin kendisine özel yaptığı kartlardan hatta.Bu oyundaki kartlar çok eski ve zayıf
Kart nasıl satıyoruz.
http://yugioh.kartgezegeni.com/index.php?title=Twin-Barrel_Dragon
Bugün Trade'den aldım. 3 tane UR kartımı satmak zorunda kaldım
Toon Event'teki 30 lvl Pegasus'u yenersen açılıyor.
Peki bu oyunda siyah ve beyaz kartlar var mi??O 0-0 statsları olan canavar pek güçsüz değil, ilk bir canavarı ele geçiriyor sonra onun statlarına sahip oluyor ondan sonra yendiği canavarları kendisine bağlayıp onların da statlarını kendisine ekliyor hatırladığım kadarıyla. Kartları yapan kişinin kendisine özel yaptığı kartlardan hatta.
Bende yeni başladım pek bir bilgim yok.Peki bu oyunda siyah ve beyaz kartlar var mi??
Galiba yok çünkü oyunun seviyesi düşük yeni kartlar pek yokmuş Ben eskiden ygoproyu oynuyordum.Bende yeni başladım pek bir bilgim yok.
Gate'de event bölümü açıldı. Orada Pegasus'la savaşıyorsun. Tabi gerekli sayıda yıldızın varsa. Onları da haritada rastgele duran npcleri yenince kazanıyorsun.Kart nasıl satıyoruz.
Toon Event nerede ya bir türlü bulamadım.