Bildiğim kadarıyla farklı değil hep aynı.Mobil oyun oynamıyorum ama her kartı yada tuzağı istediğin zaman açamazsın koşulları ve zamanlaması var.Öncelikleri zincirlenme muhabbeti var.Adam tuzak açmışken büyü kartıyla yok etmeye kalkarsan boşa kart harcamış oluyorsun.Açmadan yok etmen lazım yada efektini engellemek gerek.Kartların açıklama kısımları önemli.Kart gelmedikten sonra oyunu kazanamazsın. Bide ekstra olarak kartların çalışma stili her yugi sisteminde farklı olduğu için bazen spell yada trap kartlara güveniyorum kaybediyorum.
Bazı kartlar engellenemiyor ama. Bide tanrı kartlarına normal tuzak kartları işlemiyordu sanırım. ''Mirror force'' falan.Bildiğim kadarıyla farklı değil hep aynı.Mobil oyun oynamıyorum ama her kartı yada tuzağı istediğin zaman açamazsın koşulları ve zamanlaması var.Öncelikleri zincirlenme muhabbeti var.Adam tuzak açmışken büyü kartıyla yok etmeye kalkarsan boşa kart harcamış oluyorsun.Açmadan yok etmen lazım yada efektini engellemek gerek.Kartların açıklama kısımları önemli.
Özel bir durumu yoksa engellenemeyecek kart yok zamanlamayı kaçırmadığın takdirde.O her tanrı kartında değildir effecti öyledir onun.Mirror force engelleyecek tuzak ve canavar kartları var büyü de vardır.Ama öyle beleşe olmaz özelliğine göre.Engellersin ama rakip bir kart çeker vs çok kart var öyle.Bazı kartlar engellenemiyor ama. Bide tanrı kartlarına normal tuzak kartları işlemiyordu sanırım. ''Mirror force'' falan.
O zaman serisinde öyleydi bir mirror force'un direkt saldırıda çöp olduğunu çok net hatırlıyorumÖzel bir durumu yoksa engellenemeyecek kart yok zamanlamayı kaçırmadığın takdirde.O her tanrı kartında değildir effecti öyledir onun.Mirror force engelleyecek tuzak ve canavar kartları var büyü de vardır.Ama öyle beleşe olmaz özelliğine göre.Engellersin ama rakip bir kart çeker vs çok kart var öyle.
Animenin ilk bölümlerinde oyun çok ilkeldi.Gerçi şimdi de sarkaç falan suyunu çıkardılar.Saldırı puanları vardı sadece yüksek olan kazanıyordu.Ne bu kadar kart ne de özellik vardı.O yüzden o zaman için çok güçlü kart oluyordu animede o yüzden öyle.O zaman serisinde öyleydi bir mirror force'un direkt saldırıda çöp olduğunu çok net hatırlıyorum
Tanrı kartı diyom lan en azından 2. sezon eder bu. İlk sezonda zaten kart feda etme bile yoktu. Yüksek puanlı kart çekersen bitiyorduAnimenin ilk bölümlerinde oyun çok ilkeldi.Gerçi şimdi de sarkaç falan suyunu çıkardılar.Saldırı puanları vardı sadece yüksek olan kazanıyordu.Ne bu kadar kart ne de özellik vardı.O yüzden o zaman için çok güçlü kart oluyordu animede o yüzden öyle.
Şu kart çoğu derde devadır açabilirseniz kullanın.Yaşam puanına bakmayın oyunu çevirir doğru kullanıldığı zaman.
Kartların kalbi deme bana, Kaiba'nın kartları güçlü...@seyyah bu sefer lik kartlarin kalbi benim tarafimdaydi
Oynamak isteyen varsa su an online im nick= haddi2