Düelloda tüm kartları kullanamıyormusunuz oyunda ? Kartları tek tek açmak mı gerekiyor kullanmak için.Öyleyse güçlü deste yapmak zor olabilir.
Şöyle bir sistem var. Sana karakterin bazı kartlarını veriyor. Bazıları o karakteri kastıkça açılıyor.
Shop var. Orada kart paketleri var. Parayla alıp açıyorsun. Fakat oyunda görevlerle falan sana oyun parasını veriyor. Tabi parayı basanın şansı daha çok.
Oyun sürekli para vermeye devam eder mi bilmiyorum ama 200 kart falan satılığa çıktıysa çoğunu açtım oyunun verdiği para sayesinde.
Bir de takas bölümü var. Orada da kart alabiliyorsun oyunun içinde olan para, anahtar tarzı şeylerle.
Kartlarım beleş oynayan biri için gayet iyi aslında ama oyuna iyi başlayamazsan devamı zor, hele ki 5-6 seviye çağırdılar mı düelloyu çevirmen çok zor. Destendeki kart, oynayabileceğin kart sınırlı. Sağlam deste yapamazsın paraya kıymadıkça, aksi hâlde baya şanslı olman lazım.
Farkettin mi bilmiyorum ama oyun ilk 2-3 turda belli oluyor. Rakip 1500'lük karakter koyuyor. Sen 1400'lük koyarsan onu yok ediyor diğer turda. Sonra gidip bir de 1600'lük koyuyor. Sen de gidip 1500'lük çekiyorsun. Onu koyuyorsun. 1600'lük ile yokedip 1500'lük ile vuruyor sonra zaten yaratık çağırıyor. Sen daha 3-4 yıldızlık koymaya çalışıyorsun oyun bitiyor.
Şu en baştaki kısmı can sıkıcı. Kart gelmediği an %99 kaybediyorsun oyunu. Ha buna karşı koyma yöntemi varsa da ben bilmiyorum.