Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] YU-GI-OH! Duel Links

Birbirinden alakasız kartlar onlar o şekilde anca karışık deste kurulur.Sağlam deste olması için mesela Naturia kartlarından oluşması lazım.Belli bir plan doğrultusunda yapılması lazım birbirini destekleyecek kartlar olacak.Yoksa oyunda şans etkiliyken iyice şansa kalır oyun.Naturia yada başka çeşit kartlar genelde birbirini çağırır avantaj yaratır o şekilde etki eder oyuna.
O kadar fazla anlamıyorum maalesef

Birbirinden alakasız kartlar onlar o şekilde anca karışık deste kurulur.Sağlam deste olması için mesela Naturia kartlarından oluşması lazım.Belli bir plan doğrultusunda yapılması lazım birbirini destekleyecek kartlar olacak.Yoksa oyunda şans etkiliyken iyice şansa kalır oyun.Naturia yada başka çeşit kartlar genelde birbirini çağırır avantaj yaratır o şekilde etki eder oyuna.
Oyunu sen niye indirmedin?

Tuzak ve büyü kartları çok karışık. 40 tane büyü ve tuzak kartım var ama kullanamıyorum öyle oyun içinde.

Ve dediğin desteleri yapmak zor. Elimde 4-5 aqua,4-5 naturia kartı var. Atıyorum bunların rituel yaratıkları eksik.Diğerinin normal 3-4 yıldızlı yaratığı eksik. Büyü kartları eksik falan.

Mesela elimde dragon kartlarını güçlendiren kartlar var. Ama elimde Dragon yok.

Oyunu sen niye indirmedin?

Tuzak ve büyü kartları çok karışık. 40 tane büyü ve tuzak kartım var ama kullanamıyorum öyle oyun içinde.

Ve dediğin desteleri yapmak zor. Elimde 4-5 aqua,4-5 naturia kartı var. Atıyorum bunların rituel yaratıkları eksik.Diğerinin normal 3-4 yıldızlı yaratığı eksik. Büyü kartları eksik falan.

Mesela elimde dragon kartlarını güçlendiren kartlar var. Ama elimde Dragon yok.
Telefon işlerinden pek anlamıyorum benim iphone birşey indirilmiyor zaten crack falan zararlı dediler hiç uğraşmadım.Pc versiyonu var yeterli şu aralar kassa da.Kart eksiği varsa yapacak birşey yok o zaman eldekilerle oynarsın.Kart açıklamaları ve nerede nasıl kullanacağın önemli açıklamaları okumak gerek.Ne zaman rakibin özel çağrı yaparsa vs diye koşul koyuyor o an etkinleştireceksin gibi gibi.

Telefon işlerinden pek anlamıyorum benim iphone birşey indirilmiyor zaten crack falan zararlı dediler hiç uğraşmadım.Pc versiyonu var yeterli şu aralar kassa da.Kart eksiği varsa yapacak birşey yok o zaman eldekilerle oynarsın.Kart açıklamaları ve nerede nasıl kullanacağın önemli açıklamaları okumak gerek.Ne zaman rakibin özel çağrı yaparsa vs diye koşul koyuyor oan etkinleştireceksin gibi gibi.
Yok mezarlığa 2 tane light yaratığın giderse bir tane light yaratığını, yaratık feda etmeden çağırabilirsin.

Yok rakibin koyduğu yaratık kapalıysa ve o kartın atak değeri saldırı değerinden düşükse rakibin tuzak kartını yok eder.

Rakibinin mezarlığında 2 tane tuzak kartı varsa kart devreye girer. Yok rakibin önünde tuzak kartı yoksa devreye girer

Tuzak kartları hep bu tarz genelde. Çok fazla koşul sunuyor. O yüzden pek kimse kullanamıyor.

Animesinde Yugi reyiz rahat rahat kullanıyordu ama gerçek böyleymişş. :(

Yok mezarlığa 2 tane light yaratığın giderse bir tane light yaratığını, yaratık feda etmeden çağırabilirsin.

Yok rakibin koyduğu yaratık kapalıysa ve o kartın atak değeri saldırı değerinden düşükse rakibin tuzak kartını yok eder.

Rakibinin mezarlığında 2 tane tuzak kartı varsa kart devreye girer. Yok rakibin önünde tuzak kartı yoksa devreye girer

Tuzak kartları hep bu tarz genelde. Çok fazla koşul sunuyor. O yüzden pek kimse kullanamıyor.

Animesinde Yugi reyiz rahat rahat kullanıyordu ama gerçek böyleymişş. :(
Yine vardı ama o zamanlar kartlar daha basitti.Canavarların özelliği yoktu mesela hepsi normaldi sadece atk ve def puanları vardı.O yüzden Kaiba çok güçlüydü ilk seride yenilmezdi.Çünkü mavi göz gibi 3000 atk canavar çok azdı.Büyü ve tuzak kartları da bu kadar karmaşık değildi ama koşulluydu tabii.Mirror Force rakip saldırınca bütün atk modundaki canavarlarını yok ediyor var yine yani koşulları.Def modunu yok etmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık