Kardeşim bak, ilk 10 bina girdiğim gün babam bana ; abin ilk bine girdi sabanci koç çağırdı deyip itin g**üne soktu. Ne dedigini ne hissettiğini cok iyi anlıyorum.( Bu arada bu sene hakimlik savcılığa girmeyeceğimi istemediğimi söylediğimde, kazanamayacagin icin bahane uydurma demis adam ahahababah lan ahahhah)Valla, ben sabahtan beri yaptığım sonuçtan ötürü azar işitiyorum. Daha fazla çalışmalıydın, yattın falan deniliyor. Sonucumu birkaç sayfa beriye yazmıştım. Ebeveynlerin gözü doymuyor bu konuda maalesef. 2. olsan neden 1. değilsin diyecek durumdalar. Ama ilk 100 istediniz, ama 100k istediniz. Çocuk, kapasitesinin gereğini karşılamak zorunda değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Bir noktadan sonra destekleyici davranmak gerekir. Farklı perspektiflerden baktığımız için orta noktada buluşamayacağız, belki o yönden bakınca aynı şekilde davranırım bunu bilemiyorum. Daha fazla tartışmaya gerek yok mutabakat sağlayamayacağımız için, iyi forumlar.
Benim tek ölçütüm çalışmak. Çalışmasa da o kisi benim canim, kanim kardeşim veya evladim olduğu icin ayni hatayi yapmamasi icin ona yardimci olurum.
Ayrı bakış acilarina sahip olmayabiliriz ama fikirlerine sonuna kadar saygiliyim. Umarim tum baskilara ragmen cok başarılı bir hayatın olur.