Algı operasyonlarına gelmeyelim lütfen.
Anketi ben açmadığım için kasıtlı yapılan bir şey değilLuffy fanları Zoriye oy veremiyor mu ? Anket açık olsa gayet gösterirdim de neyse
Luffy fanları şu an Sanji'ye verdi. Finalde Zoro ezecek. Ezmezse bir gün dof fanı olurumHala anlamıyorum Zoro rahat almış olmalıydı. Sanji için hiç bu kadarını beklemiyordum.Garip.
Genç Zorocular rahatsızZoro'culara sesleniyorum. Söyledikleriniz hoşuma gitmiyor. İnsanları zan altında bırakıyorsunuz Sanji oyları Zoro haterlarının falan diyerek. Zoro oyları Sanji haterlarının oyudur diye baskı yapan görmedim şuana kadar. Yapan varsa onu da kınıyorum.
Sonra insanlar Zoro fanları çatal dilli falan dediğinde naif Zoro sevem insanlar kırılıyorlar. Onlar üzerine alınmasın lütfen dediğimi.
Haklısın bir bakıma dediğinde ama ben sasuke seven bir insan değilim geçmişte alınmış öylesine bir isim değistirmeyede pek uğraşmadım forumda çok takılamıyordum eskiden gerek duymadım.Sanji'yi sevdiğimden değil ama bunu Uchiha Sasuke adını kullanan biri söylüyor. Yanlış anlama ciddiye alamadım. Önce Sasuke'ye bak.
Böyle bir kutuplaşma olması bana göre saçma ama gördüğüm şu benim bu ankette. Luffy'cilerle kavgalılar, Sanji'cilerle kavgalılar. Bekledikleri fark olmayınca da insanlara mobig uygulamaya başladılar.Genç Zorocular rahatsız