Öne geçsin düşünürüz onu Ben finalde Sanji ile Zoro arasında bundan daha fazla fark olacağını düşünüyorum ayrıca. Neyse finalde görürüz artık3 oy fark var farkında mısın :d
2 oldu
Sanji'ye oy verenlerin arasında çoğunlukla Luffy fanları var. Finalde bunlar Luffye kayacak bence. O yüzden Sanji Finalde Zoro'ya bu kadar yaklaşamaz gibi geliyor bana.Zoroyu cekemeyenler sirf ilk sirada olmasin diye gidip Sanjiye oy verir oyle yapan cok var.^^
Luffy fanları Zoriye oy veremiyor mu ? Anket açık olsa gayet gösterirdim de neyseSanji'ye oy verenlerin arasında çoğunlukla Luffy fanları var. Finalde bunlar Luffye kayacak bence. O yüzden Sanji Finalde Zoro'ya bu kadar yaklaşamaz gibi geliyor bana.
Zoro'nun neyini çekemiyorlar? :/ ^^Zoroyu cekemeyenler sirf ilk sirada olmasin diye gidip Sanjiye oy verir oyle yapan cok var.^^
Gucunu, karizmasini ..^^Zoro'nun neyini çekemiyorlar? :/ ^^
3 tane kılıç taşımasını tabiki.Koskoca mihawk 1 tane taşırken zoro kim 3 tane taşıyor deyip gıcık kapıyoruz zoroya.Saçı niye mor değil de yeşil diye gıcık kapıp çekemiyoruz.Zoro'nun neyini çekemiyorlar? :/ ^^