İğneleme mi yapıyosun? Yeter de artar bile bu Mihawk sonucu. Zaten sitede Mihawk fanı sandığınız kadar çok yok, anlayamadınız bi türlüMihawk hakettiği değeri almış heilheiheilheilheill
Zoro fanlarını Mihawk fanı da sanıyordu herkes. Ondan bir beklentiye girmiştik bizde.İğneleme mi yapıyosun? Yeter de artar bile bu Mihawk sonucu. Zaten sitede Mihawk fanı sandığınız kadar çok yok, anlayamadınız bi türlü
Valla sandığımdan azmış. Zoro ile Sanji arasında fark da yok, ben Zoro'yu ikiye katlar diye düşünüyordum. Bu anketler iyi oldu.İğneleme mi yapıyosun? Yeter de artar bile bu Mihawk sonucu. Zaten sitede Mihawk fanı sandığınız kadar çok yok, anlayamadınız bi türlü
Öyle bişey yok işte Zoro'yu sevip Mihawk'ı sevmeyen veya nötr olan var, aynı şekilde tam tersi de var. Siz Mihawk'ı gördüğünüz seviyeden fazla gören herkesi fan ilan ettiğiniz içinZoro fanlarını Mihawk fanı da sanıyordu herkes. Ondan bir beklentiye girmiştik bizde.
Bundan sonra ona göre çıkarım yaparsınız umarımValla sandığımdan azmış. Zoro ile Sanji arasında fark da yok, ben Zoro'yu ikiye katlar diye düşünüyordum. Bu anketler iyi oldu.
Ha bende @Shiki diyeceksin sandım her yerden çıkıyor kendisi *_* Zorodan başka kimseye oy vermek istemiyorum. ^^Zoro'nun üstadı yau, Mihawk. Ayrıca birden fazla oya izin var. İki oy hakkın var.
Sana oy falan yok.^^ Git başka kapıya.