Zoro'yu bir kenara bırakalım ve Luffy'yi sizin gözünüzden değerlendirelim. Şimdi bu bebe size göre en güçlasdffsadf olacak ya... Luffy'nin rakiplerini bu şekilde rezil rüsva yollarla yenmesi Luffy'nin rakiplerini yenerken adaletsiz, saçma ve plot armor'larla yendiği(!) gerçeğini değiştirecek mi ? Hayır. Luffy yendiği hiç bir rakibin seviyesinde değil ve yetersiz. Luffy'nin Karasakal'ı yense dahi bu gerçeği değiştiremeyeceği aşikar mı ? Evet. Ee sana güzel, tatlış bahaneler o zaman
Adamların bahanelerine bakın gençler. Luffy'nin en güçlü olacağı için en güçlü rakiplerle karşılaşması bir dezavantajmış gibi yansıtılıp bu rakipleri almak için ortaya dökülen binbir türlü bahane de haklı görülüyor. Yani Luffy güçlü rakiplerle karşılaştığı için o rakipleri yenmek adına her türlü dalavereye girişebilir, her türlü adaletsizliği, onursuzluğu ve saçmalığı yapabilir. Ulan sanki biz dedik Luffy en güçlü rakiplerle karşılaşsın diye
En güçlülerle karşılaşacaksa üstesinden kendisi gelecek. Kendisi gelemiyor başkaları olaya el atıp yardım ve yataklık yapıyorsa o zaman bu bebeye en güçlü olacak demeyeceksiniz. Ya da madem Luffy'nin böyle bir olayı olabiliyor biz de diyelim ki herkes hedefi dolayısıyla her türlü rakibi alsın da nasıl alırsa alsın. Olur mu? Olur dersiniz çünkü ortada Luffy'nin evreni kaplayan bir rezilliği söz konusu. O rezilliği geri kalan tüm tayfa saçmalayarak ancak kapatabilir
Luffy'nin yardım aldığı her vs. yetersizliğinin bir göstergesidir. Buna bakarsak Luffy Arlong parktan beri yetersizdir, rakipleri konusunda başkalarının yardımına muhtaçtır, onursuzdur. Luffy gitsin Kuma'nın karşısına öleceğini bilmesine rağmen çıkan, dövüş istiyorsa geri adım atmayı onursuzluk sayan ve bir başkasından yardım almayı kesinlikle kabul etmeyen abisi Roronoa Zoro'dan biraz adamlık öğrensin
Siz de o sırada Luffy'nin dötünü kurtarıcam diye komik bahaneler uydurmaya devam edin